Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü 'Huzurunuz için çalışıyoruz'

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş atılımlı huzur toplantısı düzenledi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü 'Huzurunuz için çalışıyoruz'
banner46

Kartal’da, Polis ile halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen “Huzur Toplantısı” Titanik Otel'de yapıldı. 


Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Kartal Belediye Başkan yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Spor  Müdürü İsmail Şenay, Kartal İlçe Sos. Yard. Müd. Hüseyin Özkul, Eski İl Genel Meclis üyesi ve Gazeteci Kenan Çakal, Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, Kartal Muhtarlarından Soner Eker, Erhan Gülmüş ve diğer mahalle muhtarları, Okul Müdürleri, Emniyet müdürlüğünde görevli polisler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından konuşma yapan Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, vatandaşla polisin iyi bir diyalog içinde bulunması gerektiğini, ilçenin daha huzurlu ve daha güvenli hale getirilmesi konusunda Kartal’da yaşayan vatandaşlardan ve esnaflardan emniyet güçlerine yardımcı olmalarını istedi. Daha sonra Huzur toplantısına katılanlar Kartal'da gördükleri eksiklikleri ve taleplerini emniyet müdürüne arz ettiler.

Toplantı sonunda davetliler salonda hazır bulunan kokteyl alanına geçerek sohbet ettiler. 



Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 17:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17