GSS Gelir Testi Emeklilik Tarihi

GSS Gelir Testi Emeklilik Tarihi

GSS Gelir Testi Emeklilik Tarihi


Genel Sağlık Sigortası borç sorgulama ve emeklilik sorgulamaları e devlet şifresi ile öğrenilebilmektedir. Ne zaman emekli olurum sorusu birçok çalışanın cevap aradığı soruların başında gelir. Özellikle kademeli emeklilik yasasının halen karışıklıkları meydana getiriyor olması emeklilik hesaplama konusunda bilgi eksikliğinin oluşmasına sebep olmuştur. //www.sorgulahesapla.com/ne-zaman-emekli-olurum/ Emeklilik tarihi öğrenmek için öncelikle işe başladığınız tarihi tam anlamı ile bilmemiz gerekiyor.

Sonrasında prim gün sayısı ve diğer bilgileri sisteme girdiğimizde otomatik bir hesaplama yapılmış olacaktır. Bu konu ile bağlantılı bir diğer konu da GSS borç sorgulamalarıdır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bir politikası olarak hayata geçirilen bu sistemde işten çıkan veya çalışmayan vatandaşlarımız Gelir testine tabi tutularak ücretsiz sağlık imkanlarından yararlanabilirler.

//www.sorgulahesapla.com/gss-borc-sorgulama/ Genel sağlık sigortası sorgulama ekranını kullanarak sizlerde gelir testinin sonuçlarına göre sisteme dahil olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. GSS prim ve diğer sorgulamalar için yine SGK sisteminden e devlet şifresi ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 13:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17