Kartal Emniyet Müdürlüğüne 23 Araç pek yakışır.

Kartal'ın huzuru, güvenliği için çalışan Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü araç flosuna daha iyi hizmetler yapılması için yeni araçlar hediye edildi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tertiplenen törene Kartal İlçe emniyet müdür yardımcıları, Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Şenol Yondemir ve yönetim kurulu, Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkul, Kartal Oto Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan, Kartal İlçe Emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.


23 Araç daha Emniyetin emrinde


Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği’nin yapmış olduğu çalışmalar sonucu Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne on araç alınırken, on üç kiralık araç da emniyet teşkilatına törenle teslim edildi.


Törende konuşan Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Şenol Yondemir “Bugün burada toplanmamızın amacı Kartal Emniyet Müdürlüğü için alınan on yeni aracın ve Önleyici Hizmetler Müdürlüğünün hizmetine sunmak üzere kiralanan on üç aracın Emniyetimize teslim etmektir.


Daha iyilerini daha güzellerini yapmaya çalışacağız.


Kartal İlçe Emniyetimizin halkımızın huzur ve güveni için daha iyi hizmet verebilmesi, daha iyi ekipmana daha iyi araçlara sahip olabilmesi için elimizden geldiğince çalışmaya devam ediyoruz. Bununla alakalı Emniyetimize 10 yeni araç kazandırdık. İnşallah bundan sonra ki dönemde daha iyilerini daha güzellerini yapmaya çalışacağız. Hayırlı olsun diliyorum.“ dedi.




Emekli müftünün yaptığı dualardan sonra kurban kesildi. Misafirler tören sonunda kendilerine hazırlanan ikramları tattılar ve sohbet ettiler.



Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 23:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17