Kartal Belediyesi'nin dönüşümü şaşırtıyor!

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, seçimlere sayılı günler kala Kentsel dönüşüm'le yıkım törenlerinin sayısı arttırdı!

Kartal Belediyesi'nin dönüşümü şaşırtıyor!
banner46
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ak Parti iktidarının başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinin Kartal’daki ayağı için, geçen yıl Başbakan Erdoğan’a ve Bakan Erdoğan Bayraktar'a teşekkür etmek amacı ile pankartlar hazırlatmıştı.




Ak Parti Genel Başkanı ile CHP'li Atınok Öz aynı afişte!



Kartal Belediyesi hazırlattığı pankartlardan birisinde, “Kartal’da dönüşüm için destek veren herkese teşekkür ederim” yazdırırken, hemen yanına astırdığı fotoğrafta Türk bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk, Başbakan Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Altınok Öz'ün resmi var.


CHP tabanından tepki aldı!



CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün, AKP’nin kentsel dönüşüm uygulamasına açık desteğini ilan ettiği ve AKP’li bir belediye başkanı gibi Başbakan Erdoğan ve Erdoğan Bayraktar ile aynı karede fotoğrafını astırmış olması, CHP kulislerinde “Altınok Öz altı oku unuttu” yorumlarına sebep olmuştu.




Kentsel ve Afişsel dönüşüm!


2 gün önce Belde sitesinin yıkım töreninde meydana asılan afişte ki bazı detaylar dikkatleri çekti. Önceki törende afişlerde Ak Partililerle yanyana resmi olan Altınok Öz'ün, yeni afişlerde CHP genel başkanıyla ve Sarıgül'le yanyana resminin olmaması manidar karşılandı. 


Evleri dönüşenlerden tepki!


Kentsel dönüşüm nedeniyle müteahhitlerle anlaşıp devletten 650 TL. kira yardımı alan vatandaşların büyük bir bölümü başka partilerden olması nedeniyle, CHP'li belediyenin bu yıkımları yerel seçimlere doğru siyasi şova dönüştürmesi vatandaşlarda rahatsızlık uyandırdı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 00:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17