Kartal Belediyesi'ne gazetecilerden tepki yağdı!

Kadıköy'den Kartal'a gelerek, Jet hızıyla makamdan makama zıplayan Ömer Fethi Gürer olumlu haber yapan gazetecileri odasında topladı.

Kartal Belediyesi'ne gazetecilerden tepki yağdı!
Geçen gün belediyenin tertiplediği programa hiç bir gazeteci katılmayınca Kartal Belediyesi adeta basın alarmı verdi. 


Kadıköy'den Kartal'a gelerek, Jet hızıyla makamdan makama yükselişi ile CHP'de tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ömer Fethi Gürer, içinde belediyeyi katiyyen eleştirmeyen bazı gazetecilerinde olduğu gazetecilerle toplantı yaptı.

Gazeteciler arasında ayrımcılık yapan Kartal Belediyesi Kıbrıs'a içinden seçtiği 7 gazeteciyi götürünce, geçtiğimiz günlerde bazı gazeteciler ortalığı ayağa kaldırdılar. Geçen gün belediyenin tertiplediği programa hiç bir gazeteci katılmayınca Ömer Fethi Gürer alel acele gazetecilerle basın toplantısı yaptı.

Toplantıda neler oldu?

Toplantıda hakaretler, şikayetler, sitemler havada uçuştu. Bir gazeteci fenalaşıp odadan dışarı çıkartılarak kolonya ile kendine getirildi. 

Belediye'nin yanlışlarını belgelerle ortaya koyan İlçem Gazetesi ve bazı gazeteler toplantıya çağırılmadı.

Haberin ayrıntıları, yaşananlar, ayrıştırmalar, planlanan senaryolar yakında İlçem Gazetesi'nde.

Bizi izlemeye devam ediniz... 
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 02:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dağıstan
Dağıstan - 9 yıl Önce

Sayın basın emekcidi arkadaşım bunlar ne basina nede çalışanına saygı duyuyor bunlar emek düşmanı ne anlarlar emekten bu feti denen şahıs kim neci nerden gelmiş kimse bilmiyor tutmuş bide kartalı yonetecekmis nereden gelmişler kimse bilmiyor chp ilceye sorun sayin basın teşekkür

SIRADAKİ HABER

banner17