Kartal Belediyesi Zabıtasından 7x24 hizmet

Kartal Belediyesi Zabıta birimine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kartal Belediyesi Zabıtasından 7x24 hizmet
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt, Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz ve Zabıta Müdürü Atilla İlgün katıldı.


Toplantıda Zabıta Müdürü Atilla İlgün’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer bir konuşma yaptı. Gürer, konuşmasında, “Karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde Kartal Belediyesi ve Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ü temsil eden insanlar olarak halka karşı her zaman güler yüzlü ve sorunları çözen bir anlayış ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz Kartal Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin bireyleri olarak hepimizin görevleri var. Belediyenin Zabıta hizmetleri, resmi tatil günleri dahil olmak üzere 24 saat aksatılmadan devam ediyor. Kartal’da düzenin sağlanması ve korunması, halkımızın esenlik, sağlık ve huzur içinde yaşaması adına Zabıta’mız özverili bir hizmet veriyor. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün sosyal belediyecilik adına Kartal ilçemizde uygulamaya koyduğu 230 proje ile başlayan dönüşümde Zabıta’mıza da büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Bugüne kadar bu anlamda başarılı bir çalışma sergilendi. Başkanımızın gösterdiği hedeflere uygun hizmetlerimize devam edeceğiz ” dedi.


Gürer’in konuşmasının ardından toplantı, Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün’ün, zabıta personeline, genel durum değerlendirmesi ışığında çalışmalar ve gelecek adına beklentiler üzerine yaptığı bilgilendirmeyle devam etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 11:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17