Kartal Belediyesi Zabıtaları öğrencileri evlatları gibi koruyorlar

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2010 yılından beri devam ettirdiği proje ile Kartallı çocukların can güvenliği korumaya devam ediyor.

Kartal Belediyesi Zabıtaları öğrencileri evlatları gibi koruyorlar
banner46

Kartal Zabıtası, 2010 yılında başlatılan projeyle, ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin okul giriş ve çıkışlarında can güvenliğinin sağlanması, yaya ve araç trafiğinin düzenlenerek öğrencilerin güvenli bir biçimde evlerine ulaşması için sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.



Kartal Zabıta Müdürü Atilla İlgün bünyesinde ki zabıta ekipleri, Kartal’da işlek cadde üzerinde bulunan her okulda, giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerin rahat ve güvenli bir biçimde karşıdan karşıya geçmelerini sağlamak amacıyla trafiğin akışını düzenliyor. Kartallı öğrenciler böylece, okula giriş çıkışlarda trafiğin yoğun olduğu caddelerde karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçerek okullarına ve evlerine ulaşıyor.



Kartallı veliler, göreve geldiği günden beri öncü hizmetleriyle dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bu çalışmasından dolayı teşekkür ederken “Okulların etrafında yaşanan trafik sorunundan dolayı çocuklarımızı endişe ile okullarına gönderirken merak içinde kalıyorduk ama Başkanımız sayesinde alınan güvenlik nedeniyle artık bu korkuyu yaşamıyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz ” dediler. 



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kartallı çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımız. Çocuklar için yaptığımız ve yapacağımız her proje bizim için önceliklidir. Onların okumaları, aydınlık bir geleceğe yelken açmaları için seve seve çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 22:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17