Kartal Belediyesi yana yana onları arıyor!

Sosyal medyada sahte rumuzla hesap açarak ciddi iddialarda ve aşağılamalarda bulunan kişileri Kartal Belediyesi yana yana arıyor.

Kartal Belediyesi yana yana onları arıyor!
Yerel seçimlerin öncesi ve sonrası Facebook’ta açılan Merve Ulaş ve Ali Emre isimli kişiler Belediye Başkanı Altınok Öz ve Kartal Belediyesi hakkında bir takım iddialarda bulunuyorlar. Bu kişilerin verdikleri bilgiler, belediyeye ve CHP'ye yakın oldukları şüphelerini kuvvetlendiriyor. 



Kartal Belediyesi bir türlü bulamıyor!



Merve Ulaş ve Ali Emre isimli kişileri fellik fellik arayan Kartal Belediyesi bir türlü bu kişileri bulamıyor. 
Belediye Başkanı Altınok Öz geçtiğimiz günlerde Kemal Berk ile bir görüşme yaptı. Görüşmede Merve Ulaş isimli sahte hesabı Kemal Berk tarafından kullanıldığını iddia eden Öz, iddiasına ilişkin hiçbir delil gösteremediği öne sürüldü. Görüşmede suçlandığı ve duruma sert tepki gösterdiği belirtilen eski meclis üyesi Kemal Berk’in Merve Ulaş isimli hesabı ve kendisini zan altında bıraktığı için Belediye Başkanı Altınok Öz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

Merve Ulaş isimli şahsın daha önceden Kemal Berk'e hakaretler yağdırdığı görülmüştü. Kemal Berk'in buna rağmen suçlanması ise hayretlerle karşılandı. 

Bazılarının fabrika ayarlarını bozan 
Merve Ulaş ve Ali Emre kim? Bakalım bulabilecekler mi? Kartal kamuoyu merakla ve sabırsızlıkla bekleme...
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 10:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali asilkan
Ali asilkan - 10 yıl Önce

Vay be neyin peşine düşmusler bunlar dalga geçiyorlar insanlarla belediye batakta bunlar içip ego tatmin ediyorlar

SIRADAKİ HABER

banner17