Kartal Belediyesi Kartal Oto Sanayi Sitesi esnafına iftar yemeği verdi.

Kartal Oto Sanayi Sitesinin iftarı siyasi arenaya döndü.

Kartal Belediyesi Kartal Oto Sanayi Sitesi esnafına iftar yemeği verdi.
banner46
Kartal Oto Sanayi Sitesinin her yıl geleneksel olarak tertiplediği iftar yemeği başta belediye başkanı olmak üzere siyasilerin akınına uğradı.
 

Sanayi içerisinde tertiplenen İftar yemeğini her yıl olduğu gibi Kartal Belediyesi sponsor oldu. Sanayi sitesi Kartal Belediye başkanının resimleri, Türk bayrağı ve belediyenin logosuyla donatıldı.


Kartal Belediyesi’nin düzenlendiği iftar yemeğine Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan, yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava, Ak parti Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Nimet Gündoğdu, Kemal Alataş, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Ali Apaydın, Gülcemal FidanMustafa Fehmi Okay, Kartal Oto Sanayi Kurucu Üyesi Mehmet Özbek, oda başkanları, dernek başkanları ve 2 bine yakın Kartal Oto Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

“Başkanımız bizi onurlandırdı!”

Kartal Oto Sanayi Sitesi’nde verilen iftar yemeğinde Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan yaptığı konuşmada “Her yıl olduğu gibi geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızı bu yıl da değerli Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz verdi. Başkanımız oto sanayi sitemize yardımını, desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Her zaman sorunlarımızı çözüyor ve ne istediysek yapıyor. Bugün de vermiş olduğu iftara büyük nezaket göstererek Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ekibiyle katılarak bizleri onurlandırdı. Tüm oto sanayi esnafları adına kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 02:39

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17