Kartal Belediyesi İşçileri çıplak eylem yapacaklar!

Tarih tekerrür mü ediyor! Mehmet Ali Büklü'den 15 Yıl sonra Kartal'da iktidara gelen sosyal demokratlar yine işçi eylemleriyle karşı karşıyalar. Geçen gün meclise gelen Kartal Belediyesi İşçileri Eski sendikacı şu an belediye başkan yardımcısı Ali Rıza İkisivri'yi protesto edip meclisi alkışlayarak terketmişlerdi. Şimdi de çıplak eylem yapmaya hazırlanıyorlar. Şener Şen'in çıplak vatandaş filmi Kartal'da sergilenecek gibi gözüküyor.

Kartal Belediyesi İşçileri çıplak eylem yapacaklar!

DİSK/GENEL-İŞ SENDİKASI BASINA GÖNDERDİĞİ DUYURU DA;


BASINA VE KAMUOYUNA


          Kartal Belediyesi ve  şirketleri KARTURSAŞ  ve KARYAPSAN’da imzalanan toplu iş sözleşmesinden doğan sosyal haklarımız, maaş ve sözleşme farklarımız iki yıldan bu güne halen uygulanmamaktadır. Şu anda kişi başına 4.000-TL ile 5.000-TL alacak bulunmaktadır. Belediye Başkanı ve şirket yöneticileriyle defalarca yapılan görüşmelerden hiçbir sonuç alınamamış, verilen sözler tutulmamıştır.  

          Ödenmeyen sosyal haklarımız ve şirketlerde uygulanmayan toplu sözleşme haklarımız için, 09.12.2013 Pazartesi günü saat 09:30'da Kartal Belediyesi Esentepe Yol Bakım Atölyesinde toplanıp, Belediye Binasına çıplak yürüyüş gerçekleştirilecektir.  

         

Emekten yana tüm kişi ve kurumları haklı mücadelemize desteğe bekliyoruz. 


DİSK/GENEL-İŞ SENDİKASI

İSTANBUL ANADOLU YAKASI 1 NOLU ŞUBESİ


Tarih                 :  09.12.2013 Pazartesi

Saat                  :  09:30

Toplanma Yeri :  Kartal Bel. Esentepe Yol Bakım Atölyesi

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 23:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17