Kartal Belediyesi 2010 Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Geçti

Kartal Belediyesi 2010 Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Geçti

Kamuoyunun merakla beklediği Nisan ayı son oturumu olan meclis toplantısı yapıldı. Ak Partili Meclis üyelerinin çok sert muhalefetiyle meclis devam etti.

Kartal Belediyesi’nin 2010 yılı faaliyetleri hakkında konuşan ve yöneltilen iddiaları cevaplayan Altınok ÖZ "Kimine göre belediye hiç bir şey yapmadı, kimine göre de yaptı. ABD büyükelçisi, Hollanda'dan, Kayseriden neden insanlar Kartal'a geliyor hiç merak ettiniz mi? Kadın emeğini değerlendirme ile ilgili yaptığımız faaliyetler gerek yurt içinden, gerekse yurt dışından büyük ilgi gördü.

Tabii siz bunlardan hiç bahsetmeyeceksiniz. Hep Lojmanı GS Locasını, Ada'yı, Nevşehir'i, Mustafa Necati'yi söyleyeceksiniz. İBB'den izin alıp yaptık. Büyükşehir Belediye başkanını yok sayacak anlayıştasınız. Akaryakıt istasyonunu sattık, yanlış karar aldınız dediniz.

SİZ FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU DEĞİLSİNİZ!

Kamu el atmalarına 33.321.000 para ödedik bunu biliyormusunuz? Siz fiyat araştırma komisyonu değilsiniz! Denetleme Komisyonusunuz. Ticarette bazen sermayesine de işler yapılır, ticaretle uğraşmıyorsunuz herhalde! Okullara yapılan hizmetlerimiz var. İbadethanelere yaptığımız faaliyetleri gördünüz mü?

BÜROKRATİK ENGELLER ÇIKARIYORSUNUZ!

Proje üretiyoruz sonra sizlerle uğraşıyoruz. Bürokratik engellerle uğraşıyoruz. Milli emlak müdürü partinizin üyesi gibi çalışıyor. Uygulamaları bunu gösteriyor. Biz proje yaptıkça göreceksiniz neler olduğunu. Kul hakkı yedininz yemeye de devam ediyorsunuz. Denetim raporunu uzmanlara danışarak yapsaydınız

HAMAM SOKAĞI HALKA SORDUK

Biz halka her şeyi soruyoruz. Hamam sokak'ta iki grup çıktı. Bir grup karşı çıktı, bir grup istedi. Sonunda bize geldiler bizde karar verdik.

BELEDİYE GİDERLERİNİ GÜNLÜK YAYINLAYACAĞIZ

Meclisi, ihaleleri, kıyalan nikahları canlı yayınlıyoruz. Kalem, kalem gelirlerimizi sergiliyoruz. 1 yıldır program konusunda çalışmalar yapıyoruz. Belediye giderlerini günlük yayınlayacağız.

NEDEN TUTANAĞI GÖREMİYECEKSİNİZ DEDİM.

Geçici kabul tutanağını göremiyeceksiniz dedim. Çünkü teftişten geçecek sonra görebilirsiniz diye göremezsiniz dedim." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ.

Kartal Belediyesi 2010 Faaliyet Raporu 21 kabul, 14 red oyu olmak üzere oy çokluğuyla geçti.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2011, 05:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17