Kartal Atalar Mahalle Muhtarlığı'ndan Babalar günü koşusu

Kartal Atalar Mahalle Muhtarlığının organize ettiği koşu büyük ilgi gördü.

Kartal Atalar Mahalle Muhtarlığı'ndan Babalar günü koşusu
banner46
Kartal Atalar Mahalle Muhtarlığı, Kartal Belediyesi’nin de katkılarıyla önemli bir etkinliğe imza atarak mahalle sakinleri için “Babalar Günü Koşusu” düzenledi.  


Erhan Gülmüş organize etti.



Kartal Atalar Mahalle Muhtarlığı, önemli bir etkinliğe imza atarak “Babalar Günü Koşusu” düzenledi. Atalar Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği koşu, Atalar Mahalle Muhtarlığı ve Kartal balıkçılardan başladı. Çevre mahallelerden de katılımın olduğu koşuda 7’den 77’ye her yaştan vatandaş, dereceye girebilmek için ter döktü. Kartal Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş tarafından organize edilen koşuya Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Yüksel ve vatandaşlar katıldı. Kadın ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleşen koşuda erkeklerde Cüneyt Adalı, Çağdaş Demir, Erkan Yalçın; kadınlarda ise Arzu Demir, Bahar Sevinçler ve Pınar Cenan dereceye girdi. Engellilerin de katıldığı koşuda dereceye giren engellilere çeşitli hediyeler verildi.

   
“Yeni Dönemde de Projelerimiz Olacak”



Yeni dönemde yeni projelerin hayata geçeceğini vurgulayan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, konuşmasının sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını verirken yılın babası olan Bektaş Turan’a ise Kartal plaketi takdim etti.



“Başkan Altınok Öz’e Teşekkür Ediyorum” 



Kartal Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş de törenin ardından, koşuya destek veren Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti. Gülmüş, “ Geç gelen Babalar Günü koşumuzu bugün gerçekleştirdik. Bu koşuyla, mahalleliyle ve gençlerimizle birlikte olduk. Desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 12:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17