Kartal AK Parti Kartal Gençlik kolları ilk toplantısını yaptı.

Kartal AK Parti Kartal Gençlik kolları ilk toplantısını yaptı.

20.10.2011 Tarihinde Bülent Ecevit Kültür Merkezinde yapılan kongreden sonra Gençlik kolları ilk toplantısını yaptı. 

Seçim hararetli ve hareketli geçecek söylentileri içerisinde 5 adayın ismi geçiyordu.Ancak beklenin aksine coşkulu bir şekilde kongre tamamlandı.Kongre sonrasında adayları etrafında birleştirmeyi başaran yeni Gençlik Kolları Başkanı Uğur UYHAN; ilk toplantısında da birlik ve beraberlik mesajını verdi. Adaylık için ismi geçen hemen herkes UYHAN’ın etrafında birleşerek Kartal’da gençler olarak ilklere imza atmak üzere göreve başladılar. 

Ak Parti Gençlik Kollarının kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Başkan UYHAN, gençlik kolları teşkilatının birlik ve beraberliğini sağlamak ve daim kılmak amacıyla bu yola çıktık.Amacımız kimseyi ötekileştirmeden Ak Parti’ye gönül vermiş tüm Kartal gençliğini bir çatı altında toplayıp bu gücü Kartal adına kullanmaktır.Bu güçle esas hedeflerimizden biri olan yerel seçimlerde Kartal belediyesini tekrar Ak Parti bünyesine kazandırmakta gençlik kolları teşkilatının Kartallılara borcudur.Çünkü biz Kartallıyız büyük düşünüyoruz dedi. 

Sözlerinin sonunda milletçe birlik ve beraberliğimizin taçlandığı Cumhuriyet Bayramımızı ve Kurban Bayramımızı sevinç ve heyecan içerisinde kutladık diyen Başkan UYHAN ayrıca Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü milletçe kaybedişimizin 73. yılında büyük saygı ve minnetle andıklarını belirtip sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2011, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17