Kamer Gök "İktidar Düzenini Kuracağız."

Kamer Gök

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nın Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Çadırındaki Kahvaltılı tanışma toplantısına katılan Kartal CHP ilçe Başkanı Av. Kamer Gök, İlçe Başkanı olduktan sonra ilk siyasi konuşmasını CHP’li gençlere yaptı.

CHP Gençlik Koflarının başarı ile organize ettiği TANIŞMA amaçlı kahvaltıya Kartal CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, İlçe  Sekreteri Av. Ümit Çiftçi, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Kartal CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan  Gökdemir, Eski Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Tarhan, Kartal CHP Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza ve CHP’li gençler katıldı.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Kartal CHP’nin yeni ilçe Başkanı Av. Kamer Gök, kahvaltı öncesi yapmış olduğu konuşmada CHP’nin emin adımlarla iktidara doğru ilerlemeye başladığını belirterek, “ Bizim partide negatif bir yaklaşımla, herkesi mercek altına alan, sosyal demokrasi ile en yakındaki arkadaşını LİNÇ etme ve kirletme olarak algılayan anlayışı mutlaka geçmek zorundayız.

Hem dil bakımından yeni bir iktidara ihtiyacımız var. İktidar düzenini kuracağız hem de yüreğimizi gönlümüzü bütün yoldaşlarımıza açacağız. Çünkü bizim bu zor dönemde, uzun süreçte partiyi çelmelemeye çalışan, alışkanlıklardan vaz geçmeyen ve zor şartlarda partide zarar verecek ortam aratmak için fırsat bekleyenlere karşı ayağa kalkarak bu zor dönemi önce kendimiz geçmeliyiz ve sonra da dönüp Türkiye’ye yardımcı olmalıyız. Bunun ön koşulu gerçekten bir sosyal demokrat parti olmamıza bağlıdır. Gerçekten Hukuk ve Adalet zemininin olduğu bir partiyi yaratmak bize bağlıdır. Kişilerin inisiyatifi ile, kişilerin tek başı kararlarıyla ya da kişilerin yeteneklerle bütün meseleleri çözemeyiz ve hal edemeyiz” ifadesini kullandı.

“YASER ARAFAT VE HABAŞLA YAN YANA BİZ MÜCADELE YAPTIK”

Tecrübeli politikacı Av. Kamer Gök, şöyle devam etti: “ Bizde yetmiyoruz sosyal demokrat hareket Türkiye’de şahlanacak. Onun için sosyal demokrat hareket geliştirebilmeli. AK Parti ile bizim aramızda yer alan kuvvetler kimse onlara da El uzatmalıyız, biz. Bunu şiddetle ihtiyacımız var sevgili yoldaşlar. Bir geçmişte ve birkaç ay önce yaşadığımız bir meseleyi bilginize götürerek kapatmak istiyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ifade etmek bakımından önemli ve değerlidir. Hem birazda tarihimize uzanmak bakımından da önemlidir ve değerlidir. Biliyorsunuz birkaç zaman önce Davos’ta Sayın Başbakan “VAN MÜNİT” diyerek İsrail’e karşı bir pozisyon bende çok yakın takip ediyorum. Bu kadroların çoğunu da, 1970’li yıllarda, solculara “Moskova’ya, Filistin’e “ diyen bu kaytan bıyıkları o  tanıyorum o zamanlardan  bunun arkasındanda birlikte ne iş yaptıklarını da görüyorum ben. Mecliste ifade ettim eğer gerçekten samimi iseniz Sabra ve Şatilla’da Habaşla ve Yaser Arafat’la yan yana biz mücadele yaptık, biz KAVGA ettik. Ve orada bizim yoldaşlarımız şehit oldu orada Zindanlarda yattılar, işkence gördüler uzunca bir süre. Siz o zaman ne diyordunuz bize? “Moskova’ya” diyordunuz, bize “Filistin’e” diyordunuz. Eğer sahici iseniz  eğer gerçekten sahici iseniz ve inandırıcı olmak istiyorsanız bize özrünüzü başlarınızın üzerine koyun."  Diye konuştu.

Gök, Memur,İşçi ve Emeklilerin adeta açlığa terk edildiğini ve hükümetin sağlık politikasının da İFLAS ettiğini sözlerine ekledi. Fethi SATICI

 

 



Ahmet Şimşek Koleji 29 Ekim Kutlaması ile hb0334

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2011, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17