Kamer Gök hangi ilçe başkanına 'iktidar partisinin elinden tutup afişleme yapıyor!' dedi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök'ün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun “Bütçe Hakkı” bildirisini açıklamak üzere ilçe binasında tertiplediği basın toplantısında söyledikleri Kartal'ın gündemine bomba gibi düştü.

Kamer Gök hangi ilçe başkanına 'iktidar partisinin elinden tutup afişleme yapıyor!' dedi.

Basının ve parti teşkilatının hazır bulunduğu basın toplantısında Kamer Gök "Kartal'da ki iktidar arayışı içerisinde değer ifade eden siyasi parti yetkilileri ile ilçe başkanlarıyla Kartal'ı tartışmak istiyorum." dedi.


İlçe başkanları toplantımıza bahanelerle katılmadınız!



Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar "Sayın başkanım aylar önce Kartal'da ki siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir toplantı yaptık ve Kartal'ı tartıştık. Siz daha önce katılacağım demenize rağmen bahane üretip katılmadınız. Şimdi ise ilçe başkanları ile Kartal'ı tartışalım diyorsunuz. Önümüzde ki günlerde yine bizim moderatörlüğümüzde ilçe başkanlarıyla toplantı yapacağız, katılacakmısınız?" diye sordu.


iktidar partisinin elinden tutup afişleme çalışması yapan bir kısım ilçe başkanı!


Gök "Bu daveti ben biliyorum. Bir kere olmayan siyasi partilerin ilçe başkanlarını çıkartıyorsunuz karşıma. Esas tartışılması gereken birisi Ak Parti ilçe başkanı, MHP ilçe başkanı eyvallah ta, siz iktidar partisinin elinden tutup afişleme çalışması yapan bir kısım ilçe başkanı var. Ben size teklifte bulundum Ak Parti ilçe başkanıyla beni karşı karşıya getirin tartışalım. Bu durumu ele alarak Kartal'da iktidar arayışı içerisinde bulunan siyasi parti yetkilileri ile tartışmak istiyorum Kartal'ı. İkincisi Kartal sadace siyasi partilerden ibaret değildir. Yerel demokrasi denilince Kartal'da şehire yansıyan dokular, örgütler vardır. Onlar bizim içi çok değerlidir. Hatta çok öne çıkmasında fayda vardır. " dedi.


Gazeteciye üslupsuz konuşma!


İlçe başkanlarına göndermede bulunan Kamer Gök'ün, Emekli öğretmen sevilen sayılan gazeteci Selim Akdoğan'ın sorusunu da azarlarcasına cevap vermesi toplantıya katılan gazeteciler tarafından yadırgandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 22:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17