Kamer GÖK, CHP Kartal İlçe Başkanı mı Olacak?

Kamer GÖK, CHP Kartal İlçe Başkanı mı Olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Meclis üyesi ve Kartal Belediyesi 1. Başkan Vekili Av. Kamer Gök’ün  (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı’na getirileceği duyumları adeta Kartal’da ayyuka çıktı.

Deneyimli ve sevilen politikacı Av. Kamer Gök’ün bilgi-birikimi olan, parti tabanında sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğu belirtiliyor.

İSMİ GEÇİYOR.

Edilen bilgiye göre, tecrübeli ve sevilen politikacı Av. Kamer Kök’ün BÜYÜK BİR ihtimalle, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına getirilmesine kesin gözü ile bakıldığı belirtiliyor. OTORİTER, DİSİPLİNLİ, HOŞ GÖRÜLÜ VE SEVECEN kişiliği ile de tanınan Kartal Belediyesi Meclis Üyesi ve Kartal Belediyesi 1. Başkan vekili Av. Kamer Gök’ün CHP ilçe Başkanı olması halinde, parti içinde birlik ve beraberliği sağlayacak isim olarak, İSMİ’NİN ÖN PLANA çıktığı GÖZLEMLENİYOR. Yaklaşık 40 yıldır politikanın tam içinde olduğu hatırlatılan Av. Kamer Gök’ün CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığının yanı sıra partinin her kademesinde başarılı çalışmalar yaptığı ve TAM BİR Sosyal Demokrat olarak tanınan Av.Kamer Gök’ün parti disiplinine uyan ve uygulayan, doğru olduğuna inandığı ilkelerinden TAVİZ vermemesiyle de tanınıyor.

PAZARTESİ NETLİK KAZANACAK

Av. Kamer Gök’ün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığına atanıp atanmayacağı pazartesi günü NETLİK kazanacağı belirtilirken bazı CHP’liler Gök’ün CHP Kartal İLÇE Başkanı olacağının hemen hemen kesinleşmiş olarak gördüklerini belirtiyorlar. Bu arada edinilen bir başka bilgiye göre, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Teşkilatı’nın düştüğü doğrultusunda.

FETHİ SATICI

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2011, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17