Kamer Gök 'Bedevilerin kültürünü İstanbul'a getiriyorlar!'

Cumhuriyet Halk Partisi Karlıktepe mahalle birimi görkemli bir katılımla açıldı.

Kamer Gök 'Bedevilerin kültürünü İstanbul'a getiriyorlar!'

Karlıktepe'lilere hizmet vermek ibadettir!

 

Açılışta konuşma yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Avukat Kamer Gök "Karlıktepe seçmeni bize hep güç ve moral vermişlerdir. Karlıktepe'lilere hizmet vermek sosyal demokratlar için bir ibadettir. Bizler Kartal Mücadelesi yapacağız, İstanbul mücadelesi yapacağız. Bunun için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 

 İstanbul'u kurtaracağız!

 

Gök Ak Parti'yi çok sert bir üslupta eleştirerek "İstanbul 'un bütün tarihsel birikimi Ak Parti tarafından tarumar edilmektedir. İstanbul'da herkesin yaşama alanı daralmıştır. İstanbul'u kurtarma mücadelesini hep birlikte vermeliyiz. İstanbullular ayağa kalkıp yürümek zorundadırlar.

 

Temurhan Yıldız'a gönderme yaptı!

 

Geçen gün basında okudum. Ak Parti Kartal ilçe başkanı Kartal'ı uçuracağız diyor. Basınımıza buradan teklif ediyorum. Hem İstanbul'u hem Kartal'ı tartışalım lütfen. Bu zihniyet iktidara geldiğinde Afganistan'da, İran'da, Pakistan'da ne varsa ne gördülerse Bedevilerin kültürünü İstanbul'a getiriyorlar.  Körfeze gidip oradan çölün mimarisini getirip bu millete empoze ediyorlar.

 

Mimar Sinan Türkiyelidir!

 

Bizim tarihsel birikimiz, bizim mimarlarımız vardır. Mimar Sinan Türkiyelidir. Mimar Sinan çöllü değildir bir dünya markasıdır. İstanbul'u Ak Parti'nin elinden kurtaracağız. Buna inancımız tamdır." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17