KALMEDER KARTAL LİSESİ MEZUNLARINI 2. PİLAV GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GETİRDİ.

KALMEDER KARTAL LİSESİ MEZUNLARINI 2. PİLAV GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GETİRDİ.

Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen pilav gününün ikincisi  5 Haziran 2011 Pazar günü saat 13.de Kartal Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

BÜYÜK KATILIM OLDU

Pilav gününe Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet HAMURCU, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim DEREBOYLU, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bahattin GÖK, Kartal Kızılay Şube Başkanı Mehmet KÜÇÜKALİ, Dr. Bekir Necati ŞİMŞEK, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin GÜLER, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hüsnü SÜSLÜ, Meclis üyesi Ali Haydar SÜSLÜ, Mühendis Metin AĞIRMAN, Kartal Lisesi mezunları, Eski müdürler, emekli öğretmenler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal Marşı okunarak programa başlandı. Kartal Kızılay’ın kurduğu çadırda vatandaşlar kan bağışında bulundular. Misafirlere pilav, ayran, Kızılay Soda ve tatlı ikramında bulunuldu. Vatandaşlar sıraya girerek pilav aldılar.

YAZICI “KISA SÜREDE BÜYÜK MESAFE ALDINIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ’ün samimiyeti dikkat çekti. Birlikte yan yana konuşmak üzere kürsüye yürüdüler. Başkan ÖZ’ün konuşmasından sonra söz alan Kartal Lisesi mezunlarından Dr. Şadi YAZICI “Kısa sürede büyük mesafe alan derneği ilgiyle izliyorum. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmalardan sonra Folklor oyunları ve danslar sergilendi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2011, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17