İşte Kartal Belediyesine kesilen alkol fatura'larının tamamı

İlçem Gazetesi her zaman doğruları ve gerçekleri belgeleriyle yazdı.

İşte Kartal Belediyesine kesilen alkol fatura'larının tamamı
banner46
Geçen hafta Kartal Belediyesine kesilen faturaları yayınladık. Bazı vatandaşlar yorumlarıyla inanmadıklarını belirterek yalanlayınca, belgenin devamını yayınlama ihtiyacı duyduk.


İlçem'de yalan olmaz


Gazetemiz yıllardan beridir yapmış olduğu doğru habercilikle halkın ve yönetenlerin takdirini kazanmıştır. Öyle ki, bize belgeleri verenlerde genellikle yerel de iktidar olan CHP'liler olmuştur. Yayınladığımız belgeler Kartal Belediyesi'nin arşivinde mevcuttur. Bize gelen tehditler bizi korkutmaz ve yıldıramaz. Bizler kamu menfaatlerini koruma adına habercilik yapıyoruz. Belediye başkanına
"Kimlere içirdin" diye sorduk. Başkana da yakışan; uygun görürse bize, istemezse de resmi olarak yada başka yakın gördüğü medyasından cevap vermesidir. Vereceği cevaplarıda aynen bu siteden manşetten yayınlamasını da biliriz.


Mevlüt okutulmuş


Ak Parti'li bazı meclis üyelerine konu hakkında bilgileri sorduğumuz da bize verdikleri cevapta "Biz orada mevlüde katıldık, Akşam içildi mi bilmiyoruz" dediler. Bizim bildiğimiz kardeş belediyeye gidildiği zaman onların gelen misafirleri ağırlaması yönündedir. Bizim bu haberi yayınlamakta ki amacımız; Tüyü bitmemiş yetimin, fakir fukaranın, garip gurabanın haklarını savunmaktır.

Aşağıda ki belgelere rağmen inanmayanlara ise ALLAH İNANDIRSIN diyoruz. Başka da ne denilir ki...


İŞTE O BELGELER ;










Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 01:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kartallı Kazım,
Kartallı Kazım, - 10 yıl Önce

Aytekin bey sizden ricam faturayı tamamen yayinlamanızdır. Yarım yamalak gösterimler ile inanç sağlayamazsınız.

Kartalı
Kartalı - 10 yıl Önce

Alkol olunca AKP lilerin dikkatini çekmiştir ispiyonlamışlardır faturaları miili içeceğimiz ayran ya CHP liler olsa zaten lanse etmezsiniz

şahin
şahin - 10 yıl Önce

haaa demekki biz yanlış biliyoruz.öyle ya onlar iftarlarını rakı ile açıyorlar,hatta şarapla rosto ile havyar ile.bu nasıl bir iftar yemeği faturası.gündüz bulgaristan da iftar olarak pilav dağıt.akşam da çek kafaları sonra faturasını getir müslüman kartal halkına ödet.bu faturayı bu zihniyete oy veren tüm muhafazakar kardeşlerime armağan ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner17