İstanbul'a 2 milyon ton asfalt dökülecek. Kartal asfaltlanacak!

İBB yakında Kartal'a da asfalt dökecek. Üsküdar Caddesi'nin asfalt sorunu çözülecek.

İstanbul'a 2 milyon ton asfalt dökülecek. Kartal asfaltlanacak!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri sorumluluk alanındaki yolları trafiği aksatmamak için “taşımalı sistemle” gece asfaltlıyor.

Bahar döneminin gelmesi ile birlikte yolların bakımı ve asfalt çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin yolarda tespit ettiği  bozulmaları düzeltmek amacı ile asfalt onarımı; kısmi kaplama (yama) ve tam kaplama yapacak.  Vatandaşlara çalışmalardan sonra  daha rahat ve konforlu bir sürüş sağlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ana arterler başta olmak üzere Avrupa ve Anadolu Yakasında asfalt yenileme çalışmaları trafiği aksatmayacak şekilde gece yarısından sonra yapılacak. Gece çalışmalarında ışıklı güvenlik ve yönlendirme levhaları ile vatandaşların güvenliği sağlanacak.

Ekipler çalışma tamamlandıktan sonra araçlarını çalışma bölgesinden uzaklaştıracak. Her iki yakada toplam 399 ana ulaşım yolunun asfaltının yenilenmesi planlanıyor. Trafikte ulaşımın aksamaması için çalışmalar saat 23.00 ile 05.00 arasında yapacak.



Çalışmalarda sezon boyunca 2 bin 300 personel, 18 kazıyıcı, 24 robot, 22 yama, 16 silindir, 45 finişer (asfat serme makinesi) görev yapacak. İstanbul'un ana caddelerinde yenileme, yeni yapım ve onarım için 2 milyon  ton asfalt dökülecek. 
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 12:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17