İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği'nden Öz'e hayırlı olsun ziyareti

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Kartal’da 2. kez Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği'nden Öz'e hayırlı olsun ziyareti

İstanbul ve Kartal’da yaşayan Yörük ve Türkmenler adına Başkan Altınok Öz’ü ziyaret ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı Faruk Şahin, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e Kartal’a yaptığı hizmetler, Yörük ve Türkmenlere verdiği destek ve kültürel etkinlikler için teşekkür edip, derneklerine yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket takdim etti.


İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği üyesi ve Yunus Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen Ahmet Soylu, Başkan Altınok Öz’e Yörüklerin de logosunda yer alan Osmanlı armalı tablo hediye etti.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz,  “Belediye olarak hemşeri derneklerimizi önemsiyoruz, ilçemizdeki hemşeri derneklerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin mozaiğini yansıtan derneklerimize, kültürlerin kaynaşması için yapılan etkinliklerimizle kendi kültürlerinin Kartal’da yaşamaları için meydanlarımızı açıyoruz. Derneklerimize desteklerimiz devam edecek.” dedi.



Başkan Altınok Öz ziyaretleri için Dernek Başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 09:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17