İsmail Saçlı “Bizim Sigortamızı attırmasınlar!”

İsmail Saçlı “Kartal’da kayıtlı 75 Camii var, 1 Kilise var, hizmet gören 1 Cemevi var.

Demokratik Sola Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nın “İktidara Yürüyüş Yemeği” gecesine misafir olarak katılan ve Genel başkan Masum Türker’le protokol masasına oturan Kartal Cemevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BELEDİYE 75 CAMİYE DESTEK VERİYORSA, CEMEVİNE'DE DESTEKLERİNİ BEKLERİM.

Sahneye anonsla çağırılan ve siyasi açıklama yapmayacağını belirten İsmail Saçlı “Kartal’da kayıtlı 75 Camii var, 1 Kilise var ve hizmet gören 1 Cemevi var.  Biz nasıl siyasi partilere eşit davranıyorsak, siyasi partilerde inanç merkezlerine eşit davranmak zorundadırlar. Kartal’da bir belediye 75 Camii’nin bakım ve onarımını yapıyorsa, Ramazan ayında iftar veriyorsa, Cemevi’nin bakımını ve onarımını, Muharrem ayında desteğini beklerim. Bu benim yasal hakkım, yurttaşlık hakkımdır.

BİZİM SİGORTAMIZI ATTIRMASINLAR!

Biz Cumhuriyetin kuruluşunda varız, harcında varız. Siyaset yapanlar her zaman, ‘Siz Cumhuriyetin bekçilerisiniz, sigortasısınız’ dediler ama Bizim sigortamızı da attırmasınlar. Biz elektrik faturamızı devletten alamıyoruz, Dedemizin maaşını biz ödüyoruz. Benim Camilerle hiçbir sorunum yok. Camiye gidenlerle hiçbir sorunum yok. 120 bin Camiye maaş veriyorsun ama tek bir Cemevi dedesine maaş vermiyorsun. Bu nasıl yurttaşlık? Bu nasıl eşitlik? Bu nasıl kardeşlik?” dedi.

İsmail Saçlı konuşmasının ayrıntılı detayları aşağıda ki video da; 
Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2012, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin ÖZDEMİR
Engin ÖZDEMİR - 11 yıl Önce

bu ismail saçli nasil bir sosyaldemokrat,sosyaldemokratlara yakişmayan bir açiklama.kendisini bir sosyaldemokrat gibi bir duruş sergilemeye davet ediyorum.dini siyasete alet edenleride kiniyorum.

fatih kılıç
fatih kılıç - 11 yıl Önce

engin sana katılıyorum altınok öz onuda almış oda çarkın içine girmiş bu adam

murtaza demir
murtaza demir - 11 yıl Önce

ismail saçlı neyin peşindesin millet vekilimi olacan. sen cemevini................

EDİTÖR: SAYIN OKUR YORUMUNUZU KIRPMAK ZORUNDA KALDIK. LÜTFEN CÜMLELERİNİZE DİKKAT EDİNİZ...

SIRADAKİ HABER

banner17