İş GYO Manzara Adalardan Sokak İşgali

Kamuya ait olan Kartal Sokaklarının işgal edilmesine yetkililer göz mü yumuyorlar?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firması Karlıktepe'de çalışmasını yaptığı Manzara Adalar projesi için sokağı kapatıp, işgal ettiği iddia edildi.

İlçem Gazetesi gidip görüntüledi. Gördüklerinize inanamayacaksınız. İş Gyo Ünlü Sokağı trafiğe kapatarak temel attığını görüntüledik. Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ve İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Apaydın'ın olayı görmezden geldikleri iddia edildi. 

Gazetemiz Karlıktepe Mahallesi'nde bulunan inşaat alanına gitti ve resimledi. Firma Ünlü Sokağı tahtalarla kapatıp, sokağın zeminini metrelerce kazarak inşaat temeli atmış vaziyette. Sokağın resmen işgal edilerek inşaat alanına dahil edildiğini resimledik. Firma “Bu sokak, imar planına uygun hale getirmek üzere geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatılmıştır. “ diye Tabela asmış.

Sokağın, temel atılarak ve inşaat yapılarak mı imar planına uygun hale getirileceği ise kamuoyunda merak uyandırdı.

Başka bir merak konusu ise Savcıların bu olay hakkında soruşturma başlatıp başlatmayacağı.

NOT: Haberde adı geçen kurum ve ilgililer basın yayın ilkeleri gereği cevap verdikleri takdirde aynı puntolarla sitemizde yayınlanacaktır.



Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 00:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
iş gyo
iş gyo - 8 yıl Önce

iş gyo biz civarda oturanları bıktırdı.her taraf toz duman.belediye bir sürü şikayete rağmen işlem yapıyor mu acaba?pazar günü 7:20 gürültü patırtı çalışılıyor.normalde pazar inşaat çalışması yapılamıyor ama ne hikmetse zabıta iş gyo karşısında çaresiz.belediye nin gücü gariban vatandaşa yetiyor.

SIRADAKİ HABER

banner17