İlhan Güzelgün'den seçim startı. %18 oyumuz var.

DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün bayramın 4. günü gazetemizi ziyaret ederek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlhan Güzelgün'den seçim startı. %18 oyumuz var.
%18 Oyumuz var!

Elinde bir anketle gelen ve seçim startını vermiş olduklarını açıklayan Güzelgün, "Bir özel kuruluşun yaptığı anket şu an elimde ankete göre Kartal DSP %18.7 oyu ile Kartal'da üçüncü partidir. Çalışmalarımızın karşılığını görmeye başladık. Bizlere güvenerek sempati duyan Kartal seçmenine çok teşekkür ediyorum. Kendi oturduğum Atalar Mahallesinde DSP birinci partidir. Bundan sonra adayımız belli olduktan sonra 20 mahallenin 1800 cadde ve sokağında 73 okulunda DSP'yi herkes görecektir. Unutmasınlar ki, Türkiye ve Kartal 2 partili sisteme teslim olmayacaktır. Seçimi düşünenleri değil, Türkiye'nin gelecek kuşaklarını düşünenleri Hak'ka davet ediyoruz.


Kartal'da
DSP'nin hızlı yükselişinden rahatsız oldular!



DSP'nin yükselişinden rahatsızlık duyan Kartal Belediyesi bayram mesajı pankartlarımızı toplatmıştır. 40 adet pankartımızdan yalnızca 7 tanesi kalmıştır. Bayramın 1. günü belediye başkanıyla karşılaştığımda kendisine sordum, haberi olmadığını söyledi ancak zabıta müdürüne sorduğunda EVET BİZ TOPLADIK dedi. Şimdi soruyorum onlara Ecevit'in pankartını nereye attınız? Ecevit'in resminden ve DSP'nin yükselişinden korkanlara buradan sesleniyorum. Pankartları saklamakla DSP'nin yükselişini önleyeceğinizi mi sanıyorsunuz? Eğer öyle ise yanılıyorsunuz. Kartal'da DSP tarih yazacak ve herkes buna şahit olacaktır.


Kartal'ın 200 trilyona yakın borcunu bilerek talibiz


Partimize Kartal'dan aday adaylık tarihi belli olmamasına rağmen ciddi bir talep var. Bütün aday adaylarına kapımız sonuna kadar açıktır. Kartal 20 yıldır iyi idare edilmedi. Kartal üvey evlat değildir. Hak ettiği yeri Kartal mutlaka bulmalıdır. Biz DSP olarak yerel seçimleri öğrenmeye gelmiyoruz. Biz yerel yöneticileriz. Kartal değişime hazırlanırken Kartal belediyesinin 200 trilyona yakın borcunu bilerek talip oluyoruz.


İşçi kardeşlerimi mağdur ettin!



Seçimi kazandığımız gün Kartal'ın adada ki tesisi derhal elden çıkartılacaktır. Nevşehir oteli derhal satılacak. Bundan sonra Kartal'da işçi kardeşlerim asla ve asla mağdur edilmeyecek. Sendikal hakları dahil olmak üzere bütün hakları verilecektir. Sayın başkana soruyorum 800 milyon (trilyon) parayı nereye harcadında işçi kardeşlerimi mağdur ettin. İşçi kardeşlerimizden şikayetler yağdı. Belediye personeliyle bayramlaşma esnasında yaptığınız o yakışıksız sözler hiç te hoş değildir. Türkiye solunun adresi emek cephesidir.


Bekleyin bizi geliyoruz.



Biz gücümüzü sırça köşklerden değil, otel lobilerinden değil gücümüzü Hak'tan ve emekçi kardeşlerimizden alırız. Kartal'da ne AKP ne de CHP, tam bağımsız bir Kartal için bekle bizi Kartal, bekle bizi emek cephesi, bekleyin bizi geliyoruz. 30 Mart'ta ak güvercini Kartal belediyesine altın burçlarla çakacağız. Bu vesileyle tüm halkımızın bayramını kutlar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper mutlu bayramlar dilerim.  " diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 21:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa escan
mustafa escan - 11 yıl Önce

kartalda ilhan başkan büyük bir renk kattı dsp kartaldan rüzgarını almıştır dsp güçlendikçe parti içinde ve dışındakilerde rahatsız oluyor ilhan başkan gelene kadar nerdeydiniz kardeşim sonuna kadar ilhan başkanlayız

SIRADAKİ HABER

banner17