İlhan GÜZELGÜN "Sayın Altınok ÖZ, Kartal'ın 500 milyonunu nereye harcadın? Hodri Meydan"

İlhan GÜZELGÜN
banner46


Kısa süre önce ani bir kararla CHP'den Demokratik Sol Partiye geçen, DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN, gazetemize basın mensuplarının yanında özel açıklamalarda bulundu.

Demokratik Sol Parti’nin Kartal’da destan yazacağını belirten Güzelgün “Ak güvercin yola çıkmıştır, uçmuştur, kanatlanmıştır. önümüzde ki 2014 yılında Ak Partinin karşısına DSP çıkacaktır. Bu DSP ile AKP yarışına dönecek.” Diyerek Demokratik Sol Partiye gönül verenlerin yuvalarına dönmeye başladığını belirtti.

KARTAL’IN 500 MİLYON LİRASINI NE YAPTIN? HESAP VER!
Kartal’ın iyi yönetilmediğini belirterek Altınok ÖZ’e hodri meydan diyen Güzelgün, “Kartal Belediyesi’nin son üç yıl içinde meclisten geçen bütçesi 500 milyon lira yani eski parayla 500 trilyon lira. O halde soruyorum sayın başkan 500 milyon’u nerelere harcadın? Hesap ver! Kartal’ın yirmi mahallesi var, yirmi mahalleye neler yaptın. Hizmetlerini göstersin de görelim. Yerel yöneticilerin görevi sadece sokakları süpürmek değildir, iş istihdam yaratmaktır. Bir sürü yurttaşımız vatandaşımız arıyorlar ve soruyorlar; maaşlarımızı alamıyoruz diyorlar. Sen kalktın şirketleri doldurdun, yazık değil mi Kartal’a! Kartal’ın beş yüz bine yakın vatandaşının alın teri var orada. Sen kalkıyorsun İller Bankası’ndan kredi alıyorsun. O zaman soruyorum yurttaşlarımız adına KARTAL’A YAPMIŞ OLDUĞUN HİZMETLERİ GÖRELİM. Hesap soruyorum, o hesabı versin bakalım. Yüreği varsa gelsin ona hangi medya yakınsa çıksın orada tartışalım.

NEVŞEHİR OTELİ, KÜLLİYEN YANLIŞ!
Nevşehir Oteli olayı içler acısı bir durumdur diyen Güzelgün “Almış olduğun otel, bir kere Hacı Bektaş’tan 20 km. uzaklıkta. Nerede bu otel? Kendi doğduğu ilçede. Neymiş Kartal’da ki yurttaşlar, Alevi yurttaşlar o otelde kalacak. İyi güzel kardeşim aldında 3 yıl geçti, kaldı iki yıl. Artık ışık göründü, yol göründü, adres göründü. Her kes yaptığının hesabını verecek.

Efendim sahilde oturmuş adaya kaç kişi gidiyor saymış. Ben Ada’dan yer alayım demiş karar vermiş. Ya hu belediye çaycılık yapmaz. Belediye iş üretir iş. Belediyenin görevi çaycılık yapmak değildir. Emekçilerin haklarına göz dikmiş belediye başkanı maalesef.

KİMİN MALINI KİME VERİYORSUN!
Kedev konusuna gelelim, kimin malını kime veriyorsun. Ben duyuyorum, kulağıma geliyor. Bir çok yurttaşımızın çay bahçesine el koyuyor, bir şeyler yapıyor falan filan. Sayın belediye başkanımız ne yapıyor, şaşırıyor ve gerçekten kendi adıma da üzülüyorum. Kaç yıl sonra sosyal demokratlar belediyeyi almış. Öyle kolay kazanılmadı bu belediye, çok zor şartlarda alındı. Bu gün görüyoruz ki Kartal iyi yönetilmiyor. Yönetilseydi bizler çok farklı şeyler söylerdik. Bizim CHP ile sorunumuz yoktur. CHP’nin tüzüğüne baktığımızda demokratik sol parti yazar.

KENTSEL DÖNÜŞÜME KARŞI ÇIKANLARIN HEPSİ KENTSEL DÖNÜŞÜMCÜ OLDU!

Bizler kentsel dönüşüme CHP olarak karşı çıktık. Gittik sokak sokak kentsel dönüşümü anlattık. Hatta hiç unutmam Sayın İbrahim DOĞAN’la kentsel dönüşümle ilgili karşıda İdari mahkemesine son dakikada yetiştirdik. Bunlara ne olduysa bir anda hepsi kentsel dönüşümcü oldu. Bizler kentsel dönüşüme karşı çıkarak halkımızdan oy aldık. Dün ulusal bir kanalda belediye başkanımızı gördük. Kentsel dönüşümü olabildiğince savunuyor.

İYİ BİR CERRAH OLABİLİR AMA İYİ BİR YEREL YÖNETİCİ YEREL DEĞİL!

Kentsel dönüşüm yerinde dönüşümse bende savunuyorum ama büyük holdinglere, büyük para babalarına inşaat şantiyelerine çevirmeye çalışanlara da bende hayır diyorum. Başkanımızın neyi savunduğu belli değil ki. Belediye başkanımız iyi bir cerrah olabilir ama çok iyi bir belediyeci değil. Cerrahlık başka bir şey, yerel yöneticilik başka bir şey!


2014’DE KARTAL BELEDİYESİNİ DSP YÖNETECEK İNŞALLAH

Son olarak diyorum ki Demokratik Sol Parti’nin Kartal’da destan yazacak. Ak güvercin yola çıkmıştır, uçmuştur, kanatlanmıştır. önümüzde ki 2014 yılında Ak Partinin karşısına DSP çıkacaktır. Bu DSP ile AKP yarışına dönecek. Ve Kartal Belediyesini DSP yönetecek İnşallah.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2012, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17