İlhan Güzelgün 'Osman Güdü Allah'tan kork! İstifa et!'

Kartal'da Sol hareketin önemli isimlerinden olan DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün, CHP meclis üyesi ve İmar komisyonu başkanı Osman Güdü'yü çok sert şekilde eleştirdi.

İlhan Güzelgün 'Osman Güdü Allah'tan kork! İstifa et!'

İnşaat yaparken yol'un çatlamasına neden olan Demirliyapı'nın mimari projesini yapan Osman Güdü'ye tepkiler yağıyor.


Güzelgün "Osman Güdü Allah'tan kork! İstifa et!"




Gazetemize konu hakkında açıklama yapan DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün, "Sayın Osman Güdü, bu haberi hayretler içinde okudum. Bu haberle ilgili ne diyeceksin. Bu inşaata izin verirken hiç düşünmediniz mi? Allah'tan kork. Kartal'a yapmış olduğun hizmet insanları depreme mahkum eden bir hizmettir. Derhal bulunduğun görevden istifa et. Buradan belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Siz bu inşaat yapılırken fizibilite çalışmalarını yapmadınız mı? insanları taş duvarların arasına koyarken, Allahtan korkmadınız mı? ne olacak şimdi bu inşaat. heyelan alanı olan bir arsaya hangi vicdanla imar izni ve ruhsat veriyorsunuz. buradan Demirliyapı inşaat firmasına sesleniyorum. o inşaatı yapmayın vebalini ödeyemezsiniz.   



Siyaseti ranta çeviremezsin!

Osman Güdü'ye sesleniyorum belediye rant kapısı mı yoksa hizmet yerimi? Hem imar komisyonu başkanlığı hem de inşaata imar projesi yapamazsın. Siyaseti ranta çeviremezsin. Bu inşaata vermiş olduğunuz izin rant izinidir. Sosyal demokratlara ve Chp'li meclis üyelerine sesleniyorum. Bu olaya kayıtsız kalmayınız yoksa bu vicdanla yaşayamazsınız. Sayın belediye başkanından Güdü ve inşaat firması hakkında gereğinin yapmasını istiyorum. Eğer bu inşaat yapılırsa 30 martta seçimi kazandığımız gün yıkarız bilesiniz" diyerek sözlerini sonlandırdı.   
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 01:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
kartallı
kartallı - 11 yıl Önce

yavv pes doğrusu. insan göz göre göre heyelan alanına inşaat yaptırır mı? osman güdü'den böyle bir şey beklemezdik. y120 daire x 4 insan yaşasa 480 canı nasıl tehlikeye atarlar. demirliyapı derhal vaz geçmeli bu inşaattan. yakıştıramadık osman güdüye ve bu vebale ortak olanlara...

sinan
sinan - 11 yıl Önce

osman güdü derhal istifa etmeli. japonlar çok gururlu insanlar. adamlar harakiri bile yapıyorlar. bu kadar ciddi bir iddia karşısında nasıl suspus bekliyor hayret. hani kentsel dönüşüme karşıydınız. kartal resmen sermaye guruplarının şantiyesine döndü. yazık...

SIRADAKİ HABER

banner17