İlhan Güzelgün 'Kartal'da yapacak çok işimiz var'

İlhan Güzelgün hakkında çıkan haberlerin asılsız ve mesnetsiz olduğunu gazetemize açıkladı.

İlhan Güzelgün 'Kartal'da yapacak çok işimiz var'
Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün kendisi hakkında çıkan İSTİFA ETTİ! GÖREVDEN ALINDI haberlerinin tamamen yalan ve mesnetsiz haberler olduğunu gazetemize açıkladı.


Yalan haberlerle bizi yıldıramazlar!


Güzelgün "Demokratik Sol Parti ilçe başkanı olduktan sonra partim için var gücümle çalıştım. Ben ve yola çıktığım dava arkadaşlarım partimize Kartal'da büyük ivme kazandırdık. Bu tabii ki özverili çalışmalarımızla oldu. Yerel seçimler yaklaştıkça bu ve bunun gibi yalan haberlerin çoğalacağından şüphemiz yoktu, bekliyorduk.


Kartal'da yapacak çok işimiz var



En başından beri söylediğim gibi Kartal Belediyesine DSP'nin iktidarını taşıyacağız. Adayımız netleştikten sonra, seçimler için var gücümüzle çalışacağız. Kartal'da yapacak çok işimiz var. Bizi sevenlerden ricam, böyle mesnetsiz haberlere itibar etmemeleridir." dedi.


Genel Başkan yardımcısından yalanlama


Telefonla görüşüp bu konu hakkında fikirlerine başvurduğumuz DSP Genel başkan yardımıcısı Önder Aksakal "İlhan Güzelgün görevinin başındadır. Güzelgün'ün görevinden istifası ve alınması diye bir şey kesinlikle yoktur." diyerek çıkan haberleri yalanladı. 


Baki Can "Yalan iddialar!"


DSP Kartal ilçe yöneticisi Baki Can ile telefonda görüştük. Memleketinde olduğunu ve Pazartesi günü döneceğini belirten Baki Can "Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır." diyerek tepkisini dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
dursun akar
dursun akar - 11 yıl Önce

gazatenizi duyarlılığından dolayı kutluyorum.uçurtma haberlerin arkasına sığınmaktansa muhatabları arayıp teyit alarak doğrunun yanında yanında olmaktasınız.başarılarınızın devamı ile sizlere ve okurlarınıza hayırlı ramazanlar.

SIRADAKİ HABER

banner17