İlhan GÜZELGÜN "Kartal İyi Yönetilmiyor! 2014 Seçimi AKP ile DSP arasında geçecek"

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı pazar...

İlhan GÜZELGÜN
banner46

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı pazar kahvaltısında bir araya geldiler.

DSP GENEL BAŞKANI TELEFONLA BAĞLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN’ün de hazır bulunduğu kahvaltı, DSP Kartal ilçe başkanı Güngör ÇELİK başkanlığında gerçekleştirildi. Telefonla toplantıya katılan DSP Genel başkanı Masum TÜRKER, selamlama konuşması yaparak katılanlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

CHP’DEN GEÇİŞLER OLDU.

Kahvaltılı toplantıya, DSP İl Yöneticisi Sami BOZTEPE, DSP Kartal Eski İlçe Başkanlarından Birol TARAKÇI ve Tevfik YILMAZ, Önder ÖZTÜRK, Erol GÜNDÜZ, Hakan SAĞEREN, Mustafa DEMİREL, Nurhayat ARAS, Gönül DEMİREL, Hasan SÖYLEMEZ, Baki CAN, Murat KAYA, Emin BAYKALLI, Tuncay GÜNER, Saim BAYSALLI hazır bulunurlarken, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin KAYA’da misafir olarak katıldılar. Toplantı da Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe’nin üyeleri olan, Yıldız CEBE, Faruk YAVUZ ve Semra DEMİRBAŞ bundan sonra DSP’de siyaset yapmaya karar verdiklerini belirttiler.

HEDEFİMİZ 2014

Toplantının onur konuğu olan ve siyasi hayatını bundan sonra DSP’de devam ettirmeye karar veren CHP İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. GÜZELGÜN “Bu ilk toplantımız olup, her geçen gün büyüyerek toplanmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarıma sizin de bildiğiniz gibi hedef 2014 mesajını verdim. Siyasal hayatıma bundan sonra Demokratik Sol Parti’de devam ettireceğim. CHP’den istifa ettiğimi açıkladıktan sonra Kartal kamuoyunu yakından takip ettim. Kartal kamuoyuna bir cevap vermemiz gerekiyordu. Onun için çok uzatmadan cevabımızı verdik. Tercihim tabii ki sol bir partiye olmalıydı, geçmişte de 92 yılından beri görev yaptığım DSP’ye tekrar geri döndüm.

SOYADIM GİBİ GÜZEL VE TEMİZ KALACAĞIM

Kartal’lı yurttaşlarımdan özellikle ricam şudur; Siyaset halk için yapılır, Kartal’la bir gönül bağım var ve bu gönül bağımı sonsuza dek sürdüreceğim. Halkımızdan da Her evden DSP' ye en az bir oy istiyoruz. Hiç bir zaman Kartal halkının karşısına İlhan GÜZELGÜN ve ya Güzelgün ailesinin yolsuzluğu ortada olmayacak. Soyadım gibi güzel kalacağım, temiz kalacağım, bu halka karşı sorumluluğumu yerine getireceğim. Çünkü aldığım sorumluluk büyük bir sorumluluktur. Kartal halkıyla her gün yüz yüze geleceğiz. Kartal’ı konuşacağız. Ben yerel yöneticiyim. Şu anda Kartal için bir dönüm noktasındayız ve Türkiye’de de bir dönüm noktasındayız.

KARTAL İYİ YÖNETİLMİYOR

Neden CHP’den ayrıldığımı sorarsanız, kendi isteğimle ayrıldım. Ben bir karar verdiğim zaman dönüp te arkama bakmam. Kartal iyi yönetilmiyor benim de en önemli sorunum bu. Çok iyi yönetilseydi eğer, biz de bu tercihi yapmazdık. Ben belediye başkanımızın da yüzüne karşı eleştiren birisiyim. Öyle kapalı kapılar arkasından asla konuşmam. Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz’ün karşısına bir gün olsun şahsi işim için çıkmadım. Biz halk adına siyaset yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla Kartal artık tıkandı. Önümüzde ki seçimin kaybolduğunu görüyorum. Onun için önümüzde ki 2014 yılında Ak Partinin karşısına DSP çıkacaktır. Bu DSP ile AKP yarışına dönecek.

KARTAL’DA CHP’YLE KAYIP VAR!

Ben yerel yöneticiyim ve gördüğüm kadarıyla Kartal’da CHP’yle bir kayıp var. Onun için bu kayıp yılları DSP ile geri alacağız. Her şeyden önce şunu söyleyebilirim Kartal iyi yönetilmiyor. Kartal tıkanmış vaziyette. Bu tıkanan damarlara bir neşter vurmaya geleceğiz DSP olarak. Kartal’da AKP ile başlayan çürüme devam etmektedir.

KENDİMİ İDAM EDERİM

Bizler Kartal halkına karşı sorumluluk sahibiyiz. En ufak bir açığım çıkarsa, derlerse ki İlhan GÜZELGÜN şöyle yapmış, böyle yapmış, kendimi Kartal meydanında idam ederim. Biz DSP ilçe yönetimi olarak Kartal’ın yirmi mahallesinde halkın arasına ineceğiz, muhtarlarımızla bir araya geleceğiz, çalışacağız ve Kartal’da yerel yönetimi DSP olarak biz alacağız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı ve stratejik kararların alındığı Pazar kahvaltısı, günün anlamına uygun toplu halde resim çekilerek bitti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2012, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17