İLÇEM’DE YÖRÜK VE TÜRKMEN AĞIRLAMASI

Eski Osmaneli Belediye başkanı ve Bilecik MHP milletvekili adayı Bahattin...

İLÇEM’DE YÖRÜK VE TÜRKMEN AĞIRLAMASI

Eski Osmaneli Belediye başkanı ve Bilecik MHP milletvekili adayı Bahattin BULUT, DSP eski il Yönetim kurulu üyesi Halil ÇAKMAK ile birlikte gazetemizin yazarlarından Yörük ve Türkmen Dernek Başkanı Hemşerileri Faruk ŞAHİN’i gazetemizde ziyaret ettiler.

Siyaset, Dernekçilik, Ekonominin konuşulduğu sohbette Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Siyasete ara verdiğini söyleyen BULUT "İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz siyasete önem vermesli ve bununla kalmayıp siz ve sizin gibi kanaat önderlerinin Bilecik’e gelmesi ve orada siyaset yapması gerek" dedi.

ÇAKMAK ise hemşerilerimiz olduğu her yerde yanlarında olacaklarını belirterek, kendisinin siyasete ara verdiğini ama Siyaset yapan Hemşerilerine elinden gelen desteği vereceğini belirtti.

ŞAHİN ise  "ziyaretlerinden dolayı değerli hemşerilerime Teşekkür ediyorum. 2,3 ayda bir Bilecik’e gidiyorum, bizim bağlarımızın orada"
diyerek Bilecik ile ilgili şimdilik Siyasi bir tasarrufları olmadığını ama kendilerine gerek duyulan tüm konuda yanlarında olacağını belirtti.  

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2012, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17