İlçem Gazetesi'nin Düzenlediği 7. Yıl Gecesinde Misafirler Salona Sığmadılar.

T And T Clup’te düzenlenen yedinci yıl gecesi tam anlamıyla muhteşem geçti....

İlçem Gazetesi'nin Düzenlediği 7. Yıl Gecesinde Misafirler Salona Sığmadılar.

T And T Clup’te düzenlenen yedinci yıl gecesi tam anlamıyla muhteşem geçti. Program Açılışında Yosun Tutmuş Midyeler Grubu sanatçıları misafirlere müzik ziyafeti çekerken, salonda bulunanlarda bir birinden güzel şarkı ve türkülere eşlik ettiler. Program sunuculuğunu sevilen sanatçı ve program yapımcısı Ali GEDİK yaptı.

 

SALONA SIĞMADILAR


 

Her Partiden yöneticilerin bir mozaik oluşturduğu salon renkli sahnelere tanık oldu. Yedinci yıl gecesine Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet HAMURCU, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Gülseren BÖYÜKBAŞ, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Hasan ZEYREK, Kartal İlçe Müftüsü Ümit ÇİMEN, Kızılay Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KÜÇÜKALİ ve Genel Sekreteri Bayram SUNGUR, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan ÇAKAL, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN Sultanbeyli Basın Müdürü Dursun Ali ARSLAN, Basın Şefi Cemil AKTI, Tuzla Basın biriminden Osman AĞAOĞLU, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan YILDIZ ve Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi H. Metin ÖZÜPEK ve Yönetim Kurulu, MHP eski ilçe Başkanlarından ve Milletvekili Adayı Şenol YONDEMİR, Has Parti İlçe Başkanı Şükrü KONTUK ve Yönetim Kurulu, Saadet Partisi Kartal İlçe Yöneticileri Hami AYDOĞAN, Hasan KAHVECİ ve Muhammet DUMAN, Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Abubekir TAŞYÜREK, Abdi KESİMAL, Temel YAZ, Mehdi AKMAN, Metin BEKTAŞ, Adem GÖKÇE, Turgut ÇEVİK, Hüsna BALCI, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis Üyeleri Atilla DUMAN, Gürbüz ÇİFTÇİ, Eski Meclis Üyesi ve İş adamı Binali KARAMAN, Kartal Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Caner GÜLER, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Özgür NAS, Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ’ün Danışmanı Nizamettin ZORGÜL, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa ZENGİN’in Siyasi Danışmanı ve CHP Kartal Eski İlçe Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ, Ak Parti Pendik İlçe Başkan yardımcısı Ramazan TUNÇ, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim KOÇ, Kartal Oto Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin DEMİRHAN ve Yönetim Kurulu, Kartal Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer DOĞRU, Kaynarca Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin ELÇİ ve Yönetim Kurulu, Dragos Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muhsin MORİDİ, İş adamı Yusuf KOÇ, Kartal İlçe Spor Müdürü İsmail ŞENAY, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Kemal BERK, Çorum Üç Köylüler Derneği Yönetim Kurulu başkanı Ali DALKIRAN ve yönetim kurulu, Esentepe Mahallesi Muhtarı Recep ELVAN, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner EKER, Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği Başkanı Ümit KAHYAOĞLU, Eski Başkanı Hakan MANİCİ, Uluslararası gazeteci Fethi SATICI, Gerçek Medya gazetesi Ömer Faruk GERÇEK, Yöre Gazetesi Recep KARAKOÇ, Özışık Gazetesi Ahmet ÖZIŞIK, Aydınlık Kartal Gazetesi İhsan AYDIN, Kartal Gazetesi Selim AKDOĞAN, Sonhaber Gazetesi Halil TOPAL,Güne doğuş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hamdi BATKİ, Gerçek Bakış Gazetesi Sedat SAVAŞ ve oğlu Mustafa SAVAŞ, Pendik gündemi İnternet Haber gazetesi İbrahim ŞAHİN, Duyuru Gazetesi Fahrettin UYSAL, Yerel hayat Gazetesi Kubilay ÖZTÜRK ve Mustafa nazım TELLİ, İstanbul Gündemi Gazetesi Musa HAS, Yaşanan Haber Gazetesi Barış ASLAN, Görüş Haber Gazetesi Alaattin BÖKE

KARTAL MHP'DEN SÜRPRİZ HEDİYE

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Necdet TÜRKÜZEL'in anonsuyla İlçe Başkanı H. Metin ÖZÜPEK sahneye gelerek gazetemiz sahibi Aytekin YAŞAR'a Türk Bayrağı ve Kur-an'ı Kerim hediye ettiler. Aytekin YAŞAR'da Bayrağı ve Kur-an'ı Kerim'i öperek alnına götürdü ve teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gecede selamlama konuşması yapmak üzere sahneye çağırılan İlçem Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin YAŞAR yaptığı konuşmada “Saygıdeğer Kaymakamım, belediye başkan yardımcımız, emniyet müdürüm, ilçe müftümüz, siyasi parti ilçe başkanlarımız ve ilçe yöneticileri, sevgili öğretmenlerimiz ve basınımızın emektar temsilcileri sevgili dostlarım. Bizim için çok anlamlı ve mutlu olduğumuz bu günde davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

FARKLI FİKİRLER HOŞGÖRÜ ORTAMINDA BULUŞTU

 

7 yıl önce yayın hayatına başladığımız İlçem Gazetesi bu günlere acısıyla, tatlısıyla sizlerin teveccühü ile geldi. Yayın hayatına bir amaç ve bir umutla başladık. Amacımız iyiliğe, güzelliğe, hayra vesile olmak. Kötülüğü, yanlışlığı uyarıp engel olmaktır. Gazetemizin hepinizin de bildiği gibi bir sloganı ve bir yayın politikası var. Sloganımız “İstanbul’da farklı fikirlerin hoş görü ile buluştuğu gazetedir.” Sizlerde bilirsiniz ki sevgi, saygı ve hoşgörünün açamayacağı hiç bir kapı yoktur. Bizler yani gazete çıkartanlar sizlerden haberler alır ve tekrar sizlere bu haberleri taşırız. Yani ilçenizde, mahallenizde yeri geldiğinde sokağınızda neler olduğunu bizlerden öğrenirsiniz. Politikacılarında birbirlerine verdikleri mesajları yine bizlerin vasıtasıyla öğrenirsiniz. En önemli gelişmeleri, haberleri bizler taşırız sizlere.

 

 AHLAKI ÇÖKERTEN ULUSAL MEDYA’YA İNAT AHLAKI SAVUNDUK

 

Acı ama gerçek olan bir şey var ki, bu meslek nankör bir meslektir. Bu gün bir çayı bile kimse kimseye bedavaya vermez iken, gazetelerimiz halkın ayağına kadar düzenli bir şekilde ücretsiz olarak gelmektedir. Biz bu yedi yıl içerisinde ne yaptık derseniz, elbette ki bizleri gururlandıran haberler yaptık. Gün geldi Ulusal medyada Onlar “Aşk-ı Memnu” dediler bizlerse “Aşk-ı rezalet” diye manşet yaptık. Bütün dünyanın hayran olduğu ve Muhteşem Süleyman dediği Padişahımızın hayatını dizi çekerek güya anlattılar. Dizi de ecdadımızı haremden çıkmayan bir adam durumuna düşürdüler. Ahlaka, tarihe yapılan bu sinsi saldırılara “Sizin babanız kim?” diyerek en sert cevabı manşetten İlçem Gazetesi olarak yine biz verdik.

 

 Değerli misafirler, İlçem Gazetesi artık bizim gazetemiz değil, sizlerin gazetesidir. Birlikte nice daha yedi yıllara diyerek hepinizi en derin muhabbetlerimle selamlıyorum. Sağ olun, var olun.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 MUSA HAS ŞARKILARIYLA EĞLENDİRDİ

 

Aytekin YAŞAR’ın Konuşmasından sonra sahneye çağırılan İstanbul Gündemi gazetesi sahibi ve besteci-sanatçı Musa Has güzel şarkılarıyla salondakilere hoş dakikalar yaşattı.

 

Sonradan plaket takdim törenine geçildi

 

 YILIN PIRLANTA ADAMLARINA PLAKETLER VERİLDİ

 

Mehmet KÜÇÜKALİ Plaketini Kartal Kaymakamı-Nuh Mehmet HAMURCU’dan aldı.

 

Soner EKER – Plaketini Kartal Kaymakamı-Nuh Mehmet HAMURCU’dan aldı.

 

Burç ANGAN- Plaketini Ak parti Gençlik kolları Başkanı-Uğur UYHAN’dan aldı

 

 PLAKET ALAN İLÇEM GAZETESİ YAZARLARI  :

 

 

 

Fethi SATICI- Plaketini AYGAD Başkanı -Ümit KAHYAOĞLU’ndan aldı.

  

Necdet TÜRKÜZEL— Plaketini MHP Kartal İlçe Başkanı-Metin ÖZİPEK’ten aldı.

  

Gökhan Ali ÖZTÜRK—Plaketini AK Parti Kartal İlçe Başkanı-Av.Temurhan YILDIZ’dan aldı.

 

Müslüm İNAN—Plaketini Has Parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü KONTUK’tan aldı.

 

 

Hüseyin DÜŞ—Plaketini Eskişehirliler Federasyonu Başkan Mehmet ÇETİNKAYA’dan aldı.

Faruk ŞAHİN-Pendik ilçe Başkanı Turgay KILIÇ  adına ,Pendik İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan TUNÇ İstanbul Yörük ve Türkmenler Başkanı ve Yazarımız olan Faruk ŞAHİN'e plaketini Taktim etti.

Faruk ŞAHİN ise Yörüklerde her rengin ayrı bir anlamı olan Keyfiye (Poşu)'yu Turgay KILIÇ'a verilmek üzere TUNÇ'a armağan etti. Programa katılan Hüsamettin ELÇİ selamlama konuşması yaptı.

 

UZUN ZAMANDIR BİRBİRİNİ GÖRMEYEN YÖNETENLER HASRET GİDERDİ, SOHBET ETTİLER

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2011, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17