İlçem Gazetesi İnternette Anadolu Yakasında 1 Numara

İlçem Gazetesi İnternette Anadolu Yakasında 1 Numara

Sevgili okurlarımız, sizlerin ilgisi ve destekleri ile tarafsız yayın çizgisinden şaşmadan ve taviz vermeden hareket eden, yayın yapan ilçem gazetesi İstanbul Anadolu yakasında tıklama oranı ve reytingi ile birinci oldu.

Yaptığımız haberler çoğu zaman meclis gündemlerine taşındı, kamuoyu oluşturdu.

RAKKAMLAR KONUŞUYOR

Uluslar arası bir internet kuruluşu olan alexa, Türkiye ve Dünya sıralamasında kaçıncı sırada olduğumuzu gözler önüne seriyor. Sitemize sadece Kartal, Pendik, Maltepe, Tuzla, Sultanbeyli, Kadıköy, Beykoz, Sancaktepe yani bölgemizdeki ilçelerden girilmiyor. Diğer illerden ve yurt dışından da sitemiz takip edilmekte ve ilgiyle izlenmekte.

Gücümüzün yettiği kadarı ile ve bu kısıtlı imkanlarımızla bu günlere geldiğimiz için çok mutluyuz. Siz sevgili okurlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

ALEXA NE DİYOR?

www.alexa.com sitesine girip Discover success. Find and evaluate businesses worldwide with Alexa's free web analytics. yazısının alt kısmına site adresini yazdığınız taktirde o sitenin Dünya ve Türkiye sıralaması rakkamlarla belirtilmekte.

İşte www.ilcemhaber.com un alexa değerleri

a Traffic Rank: 972,326 Traffic Rank in TR: 10,639

yani dünya sıralasında 972,326 Türkiye Sıralamasında ise 10,639 sıradayız ve bu oranımız her geçen gün yükselmekte.

KİMLERLE YARIŞIYORUZ

Yerelde tatlı bir rekabet yaşıyoruz. Kent 34 gazetesi sevgili Vural DAĞTEKİN ile çoğu zaman sitelerimiz burun buruna yarışmakta. Tabii ki internet üzerinde bazı aksilikleri, virüs saldırılarını, vb. gibi ters giden engelleri de unutmamak lazım.

Yerelde yayın yapan diğer sitelerle aramızda ki bu uçurumu ise, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi olarak algılamaktayız.

Tekrar teşekkür ediyor ve bizi izlemeye devam ediniz diyoruz...

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2011, 06:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17