İdris Güllüce, ''7 Haziran seçimi iftiranın, hayâsızlığın çirkinliklerin yapıldığı bir seçimdir.”

İdris Güllüce Kartal'da halkı gezdi.

İdris Güllüce, ''7 Haziran seçimi iftiranın, hayâsızlığın çirkinliklerin yapıldığı bir seçimdir.”
banner46
Çevre ve Şehircilik Bakanı, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Kartal Cevizli Mahallesindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.  

Esnaf ziyareti Sonrasında Cevizli Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Güllüce, açılışta vatandaşlarla buluştu.

Programına ara vermeden devam eden Güllüce, Akşam namazını Soğanlık Ulu Camide kılarak, cami cemaati ile sohbet etti. Daha sonra Soğanlık Yeni Mahalle Teşkilatının organize ettiği salon toplantısına katıldı.

Proğram Ak Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman’ın konuşmalarıyla başladı. Akman, “ 7 Haziran seçimleri ülkemizin temel taşı olacak bir gün, dolayısıyla biz Ak Parti olarak yeni Türkiye’ye adım atacak 7 Haziran seçimleri için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz.  İnşallah 8 Haziran’da yeni Türkiye’ye hep beraber uyanmış olacağız. Tabi bu süreçte bizim yapacağımız en önemli çalışma yıllardır vesayetçi rejimlerle hazırlanmış anayasanın değiştirilmesi, Aslında şimdiki anayasa tam bir diktatörlük anayasası. Normalde iktidarda olan bir gücün anayasayı değiştirmesi düşünülemez. Ak Parti olarak bizler bu anayasanın Türkiye’nin bütünlüğünü kapattığını, özellikle hak ve özgürlükler yönünden kısıtlayıcı maddeler içerdiği için değiştirilmesi gerektiği inancındayız. Bizde muhalefet buna öncülük etmesi gerekirken, muhalefet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayarak bu anayasa değişikliğine engel olmak istiyor.” şeklinde konuştu.

Güllüce, “7 Haziran seçimleri ülkemize, insanlarımıza, Kartal’ımıza, mahallemize ve islâm alemine hayırlısını nasip etsin. 7 Haziran seçimi gibi garip bir seçim görmedim. Bütün muhalefetin vatandaşın kafasını karıştırmak için her türlü iftiranın, hayâsızlığın akla hayâle gelmeyen çirkinliklerin yapıldığı bir seçimdir.”

“Bu anayasa 12 Eylül darbesinin anayasası değilmidir. Ak Parti ne yaptı bu anayasayı değiştirmek için dedi ki feragat ve fedâkarlı ediyorum. Benim 325 milletvekilim var 2 üye vereceğim sizlerde 2 şer üye verin 8 kişi oturup bu anayasayı değiştirsin  dedi. Oturdular 75 maddeye kadar geldiler sonra aldıkları emir ile biz anaysa değişikliğinde yokuz dediler.”


“Ben özellikle bakan olduktan sonra daha iyi fark ettim. Devletin yapısı çok hantal, iş yürütemiyorsunuz,  bizler gece 2-3 e kadar çalışıyoruz. Sistem çok yavaş işliyor sistemin daha hızlı çalışması için değişmesinin gerekmesidir.” 

“Ak Parti Hükümeti yeni yeni borçları temizledi, 2001  yılında bütçede para yoktu. Eskiden memur maaşlarını borç alarak ödenirdi, şimdi ise borç aldığımız rakamların daha fazlasını zekât olarak Suriye yardım verdik.”


Salon toplantısında yeni anayasa ve Türkiye’nin geçmişten bu güne kadar neler yaşadığı hakkında geniş çaplı bilgi veren Güllüce, katılan vatandaşın yoğun ilgisi kazandı.
 
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 18:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17