İbrahim DOĞAN "SİZ NEOLİBERALSİNİZ! BİZ SOSYAL DEMOKRATIZ!"

İbrahim DOĞAN

20 Ekim 2011 Perşembe günü Performans programının değerlendirildiği meclis toplantısı Av. Kamer GÖK’ün yönetiminde yapıldı.

AK PARTİLİLER KENDİLERİNİ HAKLI BULACAK ORTAM YARATIYORLAR!

Söz Alan Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İbrahim DOĞAN, Ak Partisinin eleştirilerine cevap verdi. Ak partilileri eleştiren DOĞAN ”İllaki bir çatlak bulup, o çatlağı yayarak kendinizi haklı bulacak bir ortam yaratıyorsunuz.

61 İŞÇİ VE EMEKÇİLERİ SAVUNDU

Biz her zaman emekçi insanların haklarını savunduk. Üzerimize gaz sıktılar, coplar salladılar biz bu yasaları çıkartmayın dedik. CHP dava etti. Ben bu arkadaşların gitmesine rıza göstermiyorum. Bu anti demokratik yasanın kalkması için girişimde bulunun, bizlerde sizlerin yanındayız. Ak Partili arkadaşlar samimi iseler valilikten o isimleri geri istesinler.

ASLANLAR GİBİ KARTAL’A HİZMET YAPIYORUZ

Kartal’ın yol ve asfaltlarını aslanlar gibi yapıyoruz. Gün geçtikçe iskan sayısı artıyor. Seçim bildirgemizde de vardı her mahalleye kreş yapacağız.

SİZ NEOLİBERALSİNİZ! BİZ SOSYAL DEMOKRATIZ!

Biz neyi sattık Allah rızası için gösterin. Siz Neoliberalsiniz biz sosyal demokrat bir partiyiz. Bizim sizin gibi bir hizmet anlayışımız olamaz. Biz ticari düşünemeyiz, biz halkçı düşünürüz. Biz konuşuruz ki; sizler bu saflara gelesiniz diye!

Bu memleket bizim. Uluslar arası kapitalistlere sermaye yapmayalım. Onlar para, para, para derler. Bizler ise insan, insan, insan deriz.

BAŞKANIN PLAN YAPMA YETKİSİ YOK!

500 bin nüfuslu ilçenin belediye başkanının daha plan yapma yetkisi yok. 15 sene iktidar da kaldınız bir belediye binası yapmadınız. Biz deprem açısından önemli bir adım attık. Kendi personelimizi ve meclis üyelerimizi depremde koruyacak bir bina yaptık.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2011, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17