Hüsnü Süslü'den teşekkür mesajı

CHP Kartal Belediye başkan adaylığı açıklanan Yard. Doç. Dr. Hüsnü Süslü teşekkür mesajı yayınladı.

Hüsnü Süslü'den teşekkür mesajı
banner46
Adaylığı açıklanan Yard. Doç. Dr. Hüsnü Süslü'nün Pazartesi günü CHP Kartal İlçe Merkezi'nde açıklama yapması bekleniyor.


İşte Süslü'nün teşekkür mesajı;


"Bugün Parti Genel Merkezimizde gerçekleşen PM Toplantısında bizleri CHP Kartal Belediye Başkan Adayı olarak görevlendiren, Genel Başkanım Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU'na, MYK Üyelerimize, PM Üyelerimize, tüm parti kurumlarımıza ve parti emekçilerimize, Kartallı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda çıktığımız bu meşakkatli ve bir o kadar da onurlu yolda Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan adayı olarak yolumuza devam edeceğiz.


Bizlere bu yolda görev veren hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağıma söz veriyorum..... 30 Ağustos’ta söz verdiğimiz gibi kimseyi ötekileştirmeden Kartal’ı Kartallılarla birlikte yöneterek, herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışını sürdüreceğiz. “Kartal’da farkındalık yaratmak için geliyoruz” sloganı ile yolumuza devam edeceğiz. Yaşlılarımızdan gençlerimize; kadınlarımızdan çocuklarımıza hep birlikte DAHA GÜÇLÜ KARTAL İÇİN
Saygılarımla"
Yard. Doç. Dr. Hüsnü Süslü
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 22:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
N.Y
N.Y - 10 yıl Önce

hayırlı olun inşallah.kaybolan 5 yılı telaffi edeceğinize inanıyorum..)

SIRADAKİ HABER

banner17