Hüsnü Süslü karış karış Kartal'ı Süslüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan aday adayı Yard. Doç Dr. Hüsnü Süslü Kartal’ı adım adım dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Hüsnü Süslü karış karış Kartal'ı Süslüyor
Yakacık Çarşı esnafı tarafından düzenlenen “esnaflar kahvaltısına” davet dilen CHP Kartal Belediye Başkan adaya adayı Hüsnü Süslü’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


Yakacık Çarşı esnafının daveti üzerine katıldığı kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Süslü, burada çarşı esnafını da ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.  Vatandaşların ve esnafın büyük memnuniyet duyduğu ziyarette Süslü,  Kartal’a ilişkin projelerini paylaşarak, görüş ve önerilere açık olduğunun altını çizdi.


Vatandaşlarla gönül bağı kuruyor


Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlere 5 ay kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Süslü, gerçekleştirdiği çalışmaları ile diğer aday adaylarından sıyrılarak dikkatleri üzerine çekiyor. Rakiplerinin aksine ilçe merkezine ve seçim ofisine bağlı kalmayan genç aday adayı, “Kartal’ı Süslü’yeceğiz” sloganıyla günün erken saatlerinde Kartal sokaklarında esnafı ziyaret ediyor, pazarda, çay bahçesinde vatandaşlarla kucaklaşıyor, sohbet ediyor. Ne kadar çok insan dokunursanız o kadar proje üretirsiniz diyen Süslü, vatandaşı dinliyor, insanlarla gönül bağı kuruyor. Gün içerisinde vatandaşlarla bir ara gelen Süslü, akşam saatlerinde de sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor.


Kartal’da Yaşayan insanlarımızı dinleyeceğiz


Saha çalışmalarına önem veren ve “Her şey Daha Güçlü Kartal için” parolasıyla Kartal’da adım atılmayacak sokak, ziyaret edilmeyecek esnaf bırakmayacağını belirten Süslü, “bu hedef doğrultusunda projelerimizi anlatacağız, kendimizi anlatacağız hepsinden önemlisi Kartal’da yaşayan insanlarımızı dinleyeceğiz” dedi.


Yerel seçimlerde karşılıklı iletişim önemine değinen Süslü, “Türkiye'de gerek yerel gerekse genel seçimler seçmenlerin adayları dinlediği tek taraflı bir süreç oluyor. Adaylar vaatler veriyor fakat ‘vatandaşlar ne istiyor?’, ‘talepleri nelerdir?’, ‘sorunlar nasıl çözülebilir?’ bu bilinmiyor. Bizde halkımızın sesine kulak vererek onların isteklerini programımıza alıyoruz.  Açıkladığımız projelerimizin yanı sıra elde edilen veriler doğrulusunda projeler geliştireceğiz” şeklinde konuştu.


Sokağı seven, sokaktaki insanla dirsek teması içinde olan aday adayı, 38 yıldır yaşadığı Kartal’da güler yüzü ve samimiyeti ile de vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 23:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17