Hüseyin Karakaya'nın aday adaylığını açıklama tarihi

AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Karakaya'ya her kesimden tebrikler yağdı.

Hüseyin Karakaya'nın aday adaylığını açıklama tarihi

Mimar Hüseyin Karakaya'nın Ak Parti Kartal'a Belediye Başkan aday adayı olarak müracaat yapacağını duyurmuştuk.


AÇIKLAMA BİR HAFTA SONRA



Gazetemize açıklamada bulunan Karakaya "26 Ekim 2013 Cumartesi günü Ak Parti Kartal ilçe başkanlığında
yaşanan aday adaylık müracaat yoğunluğundan dolayı bir sonraki hafta 2 Kasım 2013 Cumartesi günü açıklama yapacağım" dedi.


5 YABANCI DİLİ ANADİLİ GİBİ BİLİYOR


Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olan Mimar Hüseyin Karakaya, ilginç bir profil çiziyor. Uluslararası alanda çalışmalar yapan ve 15 ülkede 100’e yakın projede mimari projelerin çizimi, uygulanması ve kontrollüklerini yapan Karakaya tamtamına 5 yabancı dil biliyor. Yılların siyasetçisi olan Karakaya, İngilizce, Arapça, Rusça, Özbekçe ve Kazakça’yı anadili gibi konuşabiliyor.

 

ASYA VE ORTADOĞU İKİNCİ EVİ GİBİ


Ortadoğu, Ortaasya ve Rusya bölgelerinde birçok projeler gerçekleştiren ve bu bölgelerde sahasında uzman durumunda olan Karakaya, yurtiçi ve yurtdışında taahhüt ve mimarlık işlerini başarıyla yönetiyor.

 

BELEDİYECİLİKTE “UZMAN” TECRÜBE

Pendik Belediyesi’nde Teknik İşlerden sorumlu Başkan Danışmanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Uzman Danışmanlık ve Beylikdüzü Belediyesi’nde Teknik Başkan Danışmanlıkları yapan Mimar Hüseyin Karakaya, 9. Dönem İstanbul İl Genel Meclis üyeli de yaptı. 1961 Erzurum Horasan doğumlu olan ve yaklaşık 30 yıldır Kartal’da oturan Karakaya, evli ve 3 çocuk babası.

 

KARTAL, AYDOS VE AYAZMA’YA TELEFERİK


İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Kartal için ‘Kartal’a mimar eli değecek’ sloganıyla yola çıkan Karakaya’nın Kartal, Aydos ve Ayazma arasına bir teleferik projesi bulunuyor.

 

KOMŞULUK İLİŞKİLERİ SÜRECEK


Hızla kentleşen, dev binaların yükseldiği Kartal’da Karakaya, komşuluk ilişkilerinin bozulmaması ve sürmesi için de projeler hazırlamış. Kartal sahilinin yaşanabilir ve güvenli bir hale gelmesi, mahallelerin güvenli hale gelmesi, modern aydınlatma sistemleri projeleri bulunan Karakaya, özellikle geri dönüşüm konusuna vurgu yapıyor.

 

YENİLENEBİLİR TEMİZ ENERJİ VURGUSU


Güneş gibi yenilenebilir temiz enerji kaynaklarını kullanmak için projeler hazırlayan Karakaya, geri dönüşüm ve temiz enerji konuşlarında ev hanımlarının eğitilmesine büyük önem veriyor.

 

SELÇUKLU MİMARİSİ GELECEK


Kartal'ın belirli semtlerinde tarihî dokuya uygun semt çeşmeleri yapılması için düğmeye basacak olan Karakaya’nın vizyon projesi ise Selçuklu, Osmanlı ve günümüz mimarisi tarzında Kartal'ın sembolü niteliğinde meydanlar içeren bedestenler yapılması.




Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 22:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Karakaya Engin belediyecilik tecrübesi dürüst kiŞili'yi ile kartal ilçemiz için bir şanstır diye düşünüyorum Hüseyin bey prensip sahibi dürüst ilkeli bir şahsiyet.
Hüseyin Karakaya Engin belediyecilik tecrübesi dürüst kiŞili'yi ile kartal ilçemiz için bir şanstır diye düşünüyorum Hüseyin bey prensip sahibi dürüst ilkeli bir şahsiyet. - 11 yıl Önce

hüseyin karakaya engin belediyecilik bilgisi ve başarılı bir mimar olarak kartal ilçemiz olarak büyük bir şans hüseyin karakaya'nın en büyük artısı dürüst prensipli ilkeli bir şahsiyet olmasıdır.20 yıldır kartalda oturan bir vatandaş olarak hüseyin karakaya beyefendiyi tanımanızı öneririm kartalda oturan herkese önerim tanıyın kendinizi karar verin .

SIRADAKİ HABER

banner17