Hülya Beyazıt Göbeloğlu “Sağlıklı, mutlu bir gençlik ve nesil için çalışıyoruz.“

Yeşilay Kartal Şubesi, başkan Hülya Beyazıt Göbeloğlu öncülüğünde var gücüyle çalışıyor.

Hülya Beyazıt Göbeloğlu “Sağlıklı, mutlu bir gençlik ve nesil için çalışıyoruz.“

Kartal Yeşilay Faaliyetleri ve Stratejileri konulu sunumun yapıldığı "Yıllık İstişare ve Değerlendirme" programı 21.01.2017 Cumartesi akşamı Saat 19:00 da Şafak Et Döner Restaurant'ta gerçekleştirildi.


Programa Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Öztürk, Yavuz Selim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Bekir Necati Şimşek, İBB Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Ak Parti Kartal İlçe başkanı Akman ve kademe başkanları, Beyazay Dernek Başkanı Aydın Yavuz, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Belediye Meclis Üyesi Yunus Fırat Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Soğanlık Kızılay Şubesi Başkanı Murat Çalış, Kartal Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Yörük Türkmen Dernek Başkanı Faruk Şahin, İlçe Öğrenci Meclis Başkanı, Genç Yeşilay Şehir Üniversitesi Kulübü Yönetimi, yerel medya mensupları, Yeşilay gönüllüleri ve misafirler katılım sağladılar.



 
“Sağlıklı, mutlu bir gençlik ve nesil için çalışıyoruz.“


Programda konuşma yapan Hülya Beyazıt Göbeloğlu “Sağlıklı, mutlu bir gençlik ve nesil için çalışıyoruz. Milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz.“ diyerek bir yıl içerisinde yapmış oldukları faaliyetleri anlattı. Göbeloğlu " Yeşilay olarak çalışma alanlarımız; Alkol bağımlılığı, tütün bağımlılığı, madde bağımlılığı, kumar bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı olan vatandaşlarımıza yardım etmektir." dedi.


Programda konuşan Yeşilay Kartal Şubesi Denetleme Kurulu başkanı Ebubekir Taşyürek'te Yeşilay'ın önemine ve Kartal Yeşilay Şubesi'nin özverili çalışmalarına değinerek yönetim kuruluna teşekkür etti.


"Gençlerin enerjisini sosyal alanlara yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz."

Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Eray Işık'ta faaliyetlerine değinerek "İki okulu pilot bölge olarak belirledik. Gençleri bağımlılık ve teknoloji yönetimi konusunda bilinçlendirmek, gençlerin enerjisini sosyal alanlara yönlendirmek için çalışmalar yaptık. Aldığımız sonuçlara göre diğer okullara yöneleceğiz." dedi.

Daha sonra katılım gösteren misafirlerin sorularını Başkan Göbeloğlu yanıtlayıp, önerilerini de not aldı.




Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 01:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17