HEP-ET Kartal Basınını ağırladı.

Kartal HEP-ET Et Mangal Restaurant'larının Kartal şubesinde Basınla tanışma yemeği yapıldı.

HEP-ET Kartal Basınını ağırladı.
banner46
HEP-ET Et Mangalın Basın danışmanlığını yapan Güne doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Nergiz Süslü’nün organize ettiği yemeğe Kartal’ın yerel basını ve Atalar mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş katıldı.

Restaurant sahibi Bülent Işık’ında hazır bulunduğu yemekte firma ve restoranlar hakkında bilgide verildi.

Oldukça hijyenik ortamda hazırlanmış et ürünleri ile yapılmış olan ızgaraların yanı sıra doğal ürünlerde ikram edildi.


Restoranda dilerseniz etleri çiğ olarakda alabiliyorsunuz. Kasap reyonunda Halka kasap olarak’da hizmet veriliyor. 

Etlerin tamamıyla doğal ortamda doğal yemlerle beslenmiş hayvanlardan kesilerek satışa sunulduğunu ve aynı zamanda et toptancılığıda yapıldığınıda öğrenmiş bulunuyoruz.


Restorant bölümünde hazırlanan etleri sipariş ettiğiniz halde evinize kadar gönderme hizmeti de sunan HEP-ET’in Sahibi Bülent Işık "bizler için ticari kar ikinci planda , önce müşteri memnuniyetidir" dedi.

Firmanın basın danışmanı Nergiz hanımdan aldğımız bilgilere göre Restorant’ta haftanın belirli günlerinde en az beş aile olmak üzere Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine yemek verildiğini öğrendik, bu duyarlı davranışıyla takdir toplayan firmaya ve yetkililerinede ayrıca siz okuyucularımız adına teşekkür ederiz.


Hazırlanan ürünlerin gerek pişmiş gerekçe çiğ olarak tamamen doğal ürünlerden hazırlandığını, soslarının ve katkılarının dahi doğal olduğunu ve sizlerin de en kısa zamanda bu güzel mekanı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

HEP-ET ET MANGAL 

ESENTEPE MAH. HAVZA SOK NO:13 KARTAL/İSTANBUL

TEL:0216 387 50 22
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 09:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17