Haydar Göksoy “Kıbrıs'a Kartal'ın 206 bin lirası gidecek!'

Kartal Belediye Meclisi Cuma günü birleşimi hararetli tartışmalara sahne oldu. Meclisin kapısına 2 güvenlik ve seyirci kısmında bir zabıta nöbet tutu.

Haydar Göksoy “Kıbrıs'a Kartal'ın 206 bin lirası gidecek!'

Kartal Belediye Meclisi Ali Ekber Şahin Başkanlığında Cuma günü toplandı.


Kıbrıs'a Kartal'ın paralarıyla park ve Heykel açılışı törenine gitmeye hazırlanan Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün yanında, seçerek 16 CHP'li meclis üyesini ve 7 gazeteciyi götürmesi muhalefetin tepkilerine neden oldu. Ak Parti'li meclis üyeleri 16 meclis üyesinin davet edilmesini ve meclis üyeleri ve gazeteciler arasında ayrımcılık yapıldığını dile getirdiler.


Ak Parti Kartal belediye Meclis üyesi Haydar Göksoy
"Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Aslında söz almayacaktım ama sayın meclis başkanı yüzünden söz alıyorum." dedi.



Haydar Göksoy, Kartal Belediye meclisinde Somayı ve Ülke ekonomisini gündeme getiren meclis üyelerine ve bu meclis üyelerine söz vererek meclisi yöneten Ali Ekber Şahin'e tepkilerini dile getirdi.



Göksoy, "Bakın arkadaşlar burada ki konuklarda duysun toplantı başı galiba 90 lira yada 95 lira alıyoruz. Bakın bunda tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var. Bunun hesabını biz vereceğiz. Sizde vereceksiniz. Kartal da geziyorum vatandaşlar bana 'siz ne yapıyorsunuz?' diyorlar. Meclis üyesi rozetini takamıyorum. Ama bunun reklamı yapanlar, Kartal'da iktidarı yaşayanlar Allah rızası için, Pazartesi gününden beri mecliste Ak parti hükümetini ve Kartalla alakası olmayan konuları konuşuyorsuz. Sayın Gülcemal Fidan kalkmış Bülent Ecevit'i anlatıyor. Kartal'la ne alakası var. Geçen dönemde CHP gurubu aynı bu tavırları sergiledi. Kartal'a hizmet yapmadığınız için genel siyasetle gündemi geçiştiriyorsunuz. Buradan halkta duysun, biz bu dönem buna izin vermeyeceğiz. Değerli konuklar bunu bilin; Kıbrıs'a gidiyorlar,  Park ve heykel için 206 bin lira para harcıyorlar bunu biliniz." diyerek konuşmasını sonlandırdı. 



Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 00:49

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
serdal gül
serdal gül - 9 yıl Önce

Haram olsun burnundan gelsin chp lilerin biz maaş alamiyalim haklarımızı almiyalim onlar Kıbrıs'ta gitsin dolassinlar belediyedeki işçiler maaş vermiyorlar paraları Kıbrıs'ta heykele yatiracak Altınok öz bizim paraları mızı haram olsun kartal halkı uyanin işinize sahip çıkın

SIRADAKİ HABER

banner17