HASR-I FİKİR

Gökhan Ali Öztürk'ten şeker tadında bir makale.

HASR-I FİKİR
banner46
Bir şeye bütün fikrini vermek ve başka şeyle meşgul olmamak tarzı ve düsturu ile o şeyde veya meslekte mütehassıs ve muvaffak olmaya çalışmak, Bütün fikri çalışmayı bir şey üzerine toplamak.

Başlığımız Osmanlı dilinde bu anlamı taşıyor fikir sözcüğü veya bir şey üzerinde fikir yürütmek manasına da gelebilir, Gazetemizin sloganına tercüman oluyor adeta hasrı-ı fikir sözcüğü. Farklı fikirleri buluşturmak için mesleğinizde mütehassıs ve muvaffak olmak gerekir elbette herkese ve her kesime yaklaşımınız ölçülü ve aynı olmalıdır, kırmızı çizgileriniz olmalıdır yanlışa haksızlığa dur diyebilmelisiniz. Sabırlı olmalısınız yeri geldiğinde bazı şeyleri duymazdan gelip yeri ve zamanı geldiğinde en iyi ve net cevabı vermelisiniz, bu çılgın yel değirmenleriyle savaşıyor diyenlerinde savaştan galip geldiğinizde kafalarını deve kuşu gibi kuma sokmalarını hafif bir tebessümle seyretmelisiniz.

Menfaat ve çıkar merkeziyetli bir kurum olmamalısınız, her şeyden önce Allah’ın rızasını kazanmak için çaba harcamalısınız işte bu saydığım özellikler üzerine mütehassıs ve muvaffak olmaya çalışıyorsanız farklı fikirleri aynı çatı altında toplarsınız. Gazetemizin 8.yıl gecesinde şükürler olsun ki bu duyguları yaşadık evet gecemizde farklı fikir ve kesimden herkes vardı geceyi düzenlediğimiz mekân tıka basa doluydu, Aytekin beyin başarısıydı bu evet sloganı tutmuştu farklı fikirleri buluşturmuştu. Gazetemizin ve özelliklede internet sitemizin popülaritesinin artması bize bu başarının sinyallerini vermişti zaten, Şu an tıklanma oranlarında Türkiye genelinde 32.000. sıradayız en yakın rakibimize 18.000 tıklanma farkı atmış durumdayız yani şu an çok şükür Kartalın en çok tıklanan gazetesiyiz diyebilirim. Bu başarıyı yakalamamızda en büyük katkısı olan siz okurlarımıza gazetenizin bir bireyi olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Hasrı-ı fikir düsturuyla çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyor ve sizlere güveniyoruz bu vesile ile yeni yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim biz yeni yıl dada inşallah doğru ve tarafsız haberleri sizlere ulaştırmaya çalışacağız yani yel değirmenleriyle savaşmaya devam inşallah.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17