Hasan Altuntaş Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı

Ak Parti Kartal kurucularından eski ilçe başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Hasan Altuntaş Kartal Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

Hasan Altuntaş Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı
banner46
Kartal Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Hasan  Altuntaş'ın belgelerini ilçe Başkanı Temurhan Yıldız kabul etti.

Av. Temurhan Yıldız, “Sayın Başkanımız; Hasan Altuntaş, ilçe başkanı olduğu dönemde, özelikle 2007 yılında partimizin Türkiye genelinde göstermiş olduğu bu ciddi başarı neticesinde partimiz aleyhine bir kapatma davası  açıldığı dönemde o kararın verileceği günü hatırlıyorum ve hiçbir zaman gözlerimin önünden  gitmiyor. Çünkü beraberdik karar verildikten sonra herkes derin bir “OH” çekmişti. O manada tabi böyle üzüntülü anlarımızda oldu. Bu manada kendisi her zaman Kartal’da bizim büyümüzdür. Biz şu anda İlçe Başkanı olsak ta kendisi bizim olduğumuz ortamda her zaman bizim başkanımızdır. Bu manada kendisi bir karar verdi. Kartal’da belediye başkanlığı ile ilgili Rabbim inşallah adaylığını da nasip eder bu konuyla ilgili herkesin şundan emin olması lazım. Bu partiye emek vermiş bu partinin çilesini çekmiş bu partinin bütün sıkıntılarını yaşamış ve bu sıkıntılarıyla beraber bu sıkıntıları çekmiş olan bir ağabeyimizi Kartal’da Belediye Başkanı olması bizleri son derece mutlu eder. Burdaki taktir önemli buradaki kader önemli. Her şeyden önemlisi rabbim bunu yazmışsa neticesinde bizi mahcup etmemesi de son derece önemli.” Şeklinde duygularını dile getirdi.


Arzumuz adayın Kartallı olması


Hasan Altuntaş, “Öncelikle ilçe başkanıma yönetimdeki ekibine teşekkür ediyorum. İnsanların belli hedefleri var. Önceki dönem Sancaktepe’dan aday adayı olmuştum çokta içime sinmemişti ve Kartal’dan öyle bir arzumuz oldu. İnşallah hayırlısını nasip eder Rabbim hayırlıysa olur ama neticede bu süreç sonunda bir adayı belirleyecekler. Arzumuz tabii ki Kartallı bir insanın burada aday olması inanıyorum ki, o adayın etrafında bütünleşerek seçimlerde en iyi neticeyi alabilmek için bütün fertler gayretle çalışacaklardır” şeklinde konuşarak belirlenecek adayın Kartallı olmasına dikkat çekti ve Kartal dışından atanacak bir adayı arzulamadıklarına vurgu yaptı.




Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 00:05

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17