Hangi CHP'li belediye yandaşlarını sınavsız memur yapıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu "Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım." dedi. O halde soruyoruz; hangi CHP'Li belediye sınavsız memurlar yaptı.

Hangi CHP'li belediye yandaşlarını sınavsız memur yapıyor.
banner46
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi.


İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Kılıçdaroğlu, "SGK'nin hemşirelik okulları vardı, oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım" dedi.



"İSPAT ETSİNLER SİYASETİ BIRAKIRIM"

Kılıçdaroğlu "Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım." dedi. Peki CHP genel başkanı böyle söylerken, CHP'li belediyelerde durum ney?


CHP Belediye'nin sınavsız memurları!


Son günlerde gündemde olan KPSS'siz memurlar tartışmasına bir yenisini de İLÇEM GAZETESİ ekleyecek.

Hangi CHP'li belediye kanun boşluğundan faydalanarak özel kalem müdürü yaptığı yandaşları daha sonra memur ve başkan yardımcısı yapıverdi. Bunlar kaç kişi? İsimleri ne? Yüzlerce, binlerce insan alınteriyle sınava girip memur olmak isterken, yandaşları sınavsız, kanun boşluğundan faydalanarak memur ve başkan yardımcısı yapmak ne kadar etik? KPSS'siz memur olanların isim listesi bizde var.

Şimdilik yazmayacağız. İlerleyen günlerde, kim bilir?

Bizi izlemeye devam ediniz...



Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 23:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun
Dursun - 9 yıl Önce

Ben kartal belediyedinde bazı memurların bu işi hak etmediğini düşünüyorum chp li olarak çünkü bunların chp alakası yok yıllar dır bu partinin içindeyim alınan memurların hiç alakası yok chp onuda geç kartalla alakası yok hepsi uzman çavus ve mhp liler biz bunlarami hizmet ettik yıllardır allah ........................... bunları yapan o bizde artik chp oy vermeyecem verdirmeyecem artık oyumuz kartalda Tkp ye vereceğiz















karatas

SIRADAKİ HABER

banner17