Hamit Çiftçi'den Esnaf Kefalet Koopreatifine 350 bin lira kâr.

S.S Kartal Adalar Esnaf Kefalet Odası başkanı Hamit Çiftçi, farkını göstererek başkanlığı döneminde Kooperatifi Kâr'a geçirdi.

Hamit Çiftçi'den Esnaf Kefalet Koopreatifine 350 bin lira kâr.
S.S Kartal Adalar Esnaf Kefalet Odası 49. Genel Kurulunu Kartal Şadırvan Restaurant’ta gerçekleştirdi.

Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra başladı. Genel kurula katılan Kaynarca Havalisi Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, Tuzla Esnaf Kefalet Başkanı Naci Aydın, Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, Kartal Umum Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz ve Kooperatif Ortakları Katıldı. Genel Kurulda konuşma yapan Hamit Çiftçi Kooperatifin gelir ve giderleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. 

Hamit Çiftçi "Sayın Divan, Sayın Misafirler, Değerli Ortaklarımız;
49. Genel Kurulumuza hoş geldiniz, hepinizi Yönetim Kurulumuz adına saygı ile selamlıyorum.

Değerli ortaklarımız, Kooperatifimiz 2015 yılı içerisinde 20,305,600 TL kredi kullandırılmasına kefalet etmiştir. Gönül isterdi ki esnafımızın işi çok daha iyi olsun çok daha fazla kredi kullandırılmasına kefalet edelim. Her sene yeni umutlarla başladığımız yıllara maalesef esnafın sıkıntısı giderek artmaktadır. Kredi faiz oranlarımız yıllık % 5 ve en uzun vade 5 yıl olarak ödemelerinizi zamanında yapmanız yönündedir. Geri ödemelerin aksamaları sizleri olduğu kadar bizleri de üzmektedir.

Kredi ödemelerini zamanında yapan arkadaşlarımıza teşekkür eder, aksatan ortaklarımızın biraz daha duyarlı olmasını rica ederiz. Kredi limitlerinde herhangi bir artış olmamıştır. Kooperatifimizin limiti en yüksek limit olan 150,000 TL’dir. Kooperatifimiz 2015 yılını 382,584,11 TL karla kapatmıştır. Sizlerin güveniyle kooperatifimiz çakışmalarına aynı şevk ve gayretle devam edecektir." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Genel Kurul gündem maddelerinin ibrasından sonra, misafirlere sunulan yemek ikramıyla son buldu.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 01:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17