H. Metin Özüpek 'Kartal'da biz kazanacağız!'

Kartal Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı basına belediye başkan adayını ve projelerini tanıttı.

H. Metin Özüpek 'Kartal'da biz kazanacağız!'
MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek, MHP Kartal Belediye Başkan adayı Erhan Kekeç mahalli basınla kahvaltıda bir araya geldiler.


"Hoşgeldiniz" diyerek konuşmaya başlayan İlçe Başkanı H.Metin Özüpek “Sözlerime yakın zaman önce şehit edilen, Ülkücü Şehidi Cengiz Akyıldız’ı rahmetle anıyoruz." dedi. Özüpek “Milliyetçi Hareket Partisini hiç kimse kirli oyunların içine çekemeyecek. Bizler sabrımızı koruyoruz. İnşallah devlet bu tarz meselelerin olmasını engeller. Bizler sabrımızın son anına kadar metanetimizi koruyacağız. MHP ve Ülkücü Hareketin de sabrı bir yere kadardır. Hepimiz can taşıyoruz, nefis taşıyoruz. Bizim de kırmızı çizgilerimiz var. Allah bu seçim sürecini demokratik bir ortamda geçirmemizi nasip etsin.” dedi.


Kartal'da biz kazanacağız!


Gazetemize özel açıklamada bulunan MHP Kartal'ın genç, dinamik, başarılı ilçe başkanı H. Metin Özüpek "Bu seçimde Kartal'da en çok oyu Milliyetçi Hareket Partisi alacak. Çok güçlü bir kadroyla ve çok muhteşem projelerle geliyoruz. Bu projelerimizi gören her vatandaşımız bize oy verecektir." Aldığımız oyla diğer siyasi partilere şok etkisi yapacağız." dedi.


İlçe başkanından sonra konuşan MHP Kartal Belediye Başkan Adayı Erhan Kekeç “Öncelikle kendimi tanıtmam gerekirse 1979 yılında Kartal’da doğdum. Aslen Trabzon Şalpazarlıyım. Tekel emeklisi bir babayla ev hanımı bir annenin üçüncü çoçuğuyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Orhantepe Mahallesinde tamamladım. Askerlik görevini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldım. Halen Turizm, İnşaat, Güvenlik ve Taşımacılık sektörlerinde faaliyetine devam eden beş şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım. Çeşitli STK’larda kurucu üyelik ve yöneticilik görevlerinde bulundum. Aynı zamanda sanayici ve İşadamları dernekklerinde üyeliklerim devam ediyor. Evli ve bir kız çocuğu babasıyım. Belediyeciliğin bir idarecilik, üretkenlik ve sosyal projeler üretmek işi olduğunu bildiğim için Kartal Belediye Başkanlığına aday oldum." dedi.


PROJELERİNİ ANLATTI


Projelerinin başlıklarından bahseden Kekeç, önümüzde ki hafta düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı ile yazılı ve görsel şekilde daha detaylı bir proje tanıtımı yapılacağını söyledi. Kekeç projelerini şöyle sıraladı;


- Hilal Kart

- Ayyıldız Marina

- Gençlik Merkezi

- Gezici sağlık ekibi

- Öğretmenevi,Polisevi

- Bölgesel aşevleri

- Geri dönüşüm

- Kadın sığınma evleri

- Kartalspor ve Amatör spor kulüpleri için sosyal tesis imkanları

- Rehabilitasyon Merkezi

- Kanserle mücadele destek merkezi

- Gıda ve ihtiyaç bankacılığı

- Her mahalleden merkeze belediye ulaşım desteği

- Engelli kardeşlerimiz için özel parklar ve ulaşım imkanı

- Devlet hastaneleri civarında hasta yakınları için konaklama merkezi

- Esnaf ve Sanatkarlar projesi

- Halk plajı

- Deprem, Doğal afetle mücadele ve koordinasyon merkezi

- Sokak hayvanları için veteriner timi ve barınak

- Okul öncesi ücretsiz kreş

- Okul önlerinde velilerimiz için bekleme salonları Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımız için bakım evi

- Öğrencilerimiz için Etüd merkezi Şehit ailelerimiz ve Gazi ailelerinin belediyenin tüm tesis ve imkanlarından    ücretsiz faydalanması

-Kartallı Şehitlerimizin tamamının isimlerini sokak ve caddelere verilmesi gibi sıraladığımız projelerimizin detayları Aday Tanıtım Toplantısında açıklanacaktır.” dedi.


Neden Kartal?



Doğup büyüdüğüm yer olduğu için KARTAL

Yapılamayanları gördüğüm için KARTAL

Vaadleri yerinine getirilemediği için KARTAL

Sosyal projeleri olmadığı için KARTAL

Çocuklar ve öğrenciler için KARTAL

Gençler için KARTAL

Emekli ve yaşlılar için KARTAL

Ev hanımlarımız için KARTAL

Esnaf birliği için KARTAL

Unutulan engelli kardeşlerimiz için KARTAL

Kentsel dönüşümü ranta dönüştürmemek için KARTAL

İdarecilik ve yöneticiliği bildiğim için KARTAL

Sadece sahil değil E-5′in üstü için de KARTAL

Siyaset için değil Kartal için KARTAL..” dedi.











Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 16:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih KAYA
Fatih KAYA - 10 yıl Önce

Allah(c.c) bu çıktığımız kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza ve güzel temenni ve dileklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygılarımla MHP KARTAL Belediye Meclis Üyesi ADAYI Fatih KAYA

SIRADAKİ HABER

banner17