Grand Mira Hotel “Ramazan coşkusunu birlikte yaşayalım“

Semazen Gösterisi ve Adalar Manzarası Eşliğinde İftar Programımıza Davetlisiniz. 11 ayın sultanı Ramazan ayında size özel iftar programımızı kaçırmayın.

Grand Mira Hotel “Ramazan coşkusunu birlikte yaşayalım“
banner46
The Grand Mira Business Hotel 16 standart oda,12 deluxe oda,20 superior deluxe oda ve 4 suit oda ile toplamda 52 oda konaklama kapasitesiyle konforun ve şıklığın güler yüzlü atmosferinde farklı bir deneyim yaşatmak için siz değerli misafirlerini bekliyor.

SPA

Kendinizi keşfetmenin yolu... Toplam 200 metrekare alana sahip olan The Grand Mira SPA'da günlük hayatın karmaşasından kurtulacak, "stresten uzak bir zihne, tazelenmiş bir beden"e kavuşacaksınız. Profesyonel ellerde dünyanın en gözde bakımlarını, Uzakdoğu'nun mistik disiplinlerini, aromaterapiyle harika kokuların büyüsünü deneyimleyeceksiniz. Gül yapraklarıyla süslenmiş romantik bir küvet keyfi, dünyanın en iyi ürünleriyle güzellik reçeteleri, Türk hamamıyla benliğinizi saran arınma hissi The Grand Mira SPA'da sizi bekliyor.

RESTORANLAR

150 kişi kapasiteli Teras Restaurant'ta Muhteşem deniz ve adalar manzarası eşliğinde zengin Türk ve dünya mutfağı lezzetlerini tada bilirsiniz.
120 kişi kapasiteli Restaurant'tımızda zengin açık büfe sabah kahvaltısı yapabilir, açık büfe / alakart öğle ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini tadabilirsiniz.

TOPLANTI & DAVET


İş hayatınızı kolaylaştırın... The Grand Mira kongre, toplantı, özel parti ve düğün gibi farklı organizasyonlara cevap verebilen 3 salonu bulunuyor. The Grand Mira’nin kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli ekibi iş dünyasına zengin seçenekler sunuyor. Toplam alanı 400 metrekare olan Balo Salonu 300 kişi kapasiteye sahip. Ayrıca 300'er kişi kapasiteli iki ayrı salonumuz bulunmaktadır. Şehir merkezindeki konumu ve iş dünyasına olan yakınlığı ile The Grand Mira'da işinizden her zamankinden de fazla keyif alacaksınız. The Grand Mira 'da ayrıca kongre ve seminer için gelen gruplara sekretarya ve ofis hizmetlerini sağlayan, otel misafirlerinin ise yazışma, faks, fotokopi gibi işlerine yardımcı olmaktadır.

İLETİŞİM

Kartal / İstanbul Yukarı Mh. Üsküdar Caddesi Saraylı Sokak No.3
Tel: +90 (216) 488 64 72
Fax: +90 (216) 518 24 25
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 01:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17