Gökmen Kantar Kartal Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, İl yöneticileri Vahdet Kaymak, Erdinç...

Gökmen Kantar Kartal Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti
banner46

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, İl yöneticileri Vahdet Kaymak, Erdinç Mürteza ve Bölge Başkanı Muharrem Akyüz ile birlikte Kartal Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kantar. Mahalle ve Okul başkanları ile tek tek istişarede bulundu.

TÜRK MİLLETİ'NİN VE DEVLETİNİN ONURURUNUN LEKELENMESİNE ASLA MÜSADE ETMEYİZ

Ziyaret sırasında Başkan Gökmen kantar sorduğumuz soruları da yanıtladı.
Dersim için dilenen özürü doğru bulmadığını belirten Kantar. " Tarihi olayları bilinçli olarak deşerek Türkiye'de kaos ortamı yaratmak isteyenler, Türk Ulusunun tarih boyunca egemenliği altına aldıkları devletlerdeki adil yönetimi inceledikten sonra bu tür konularda yorum yapmaları gerekir, Bugünkü PKK olayında olduğu gibi Dersim olayında da devlete karşı bir isyan hareketi başlatılmış, Devletimiz de gereken müdahaleyi yapmıştır. Bu süreçte muhakkak ki kurunun içinde yaş da yanmış olabilir ama, devlete karşı isyankar olanlar bunu baştan düşünerek yanlış içine girmeyeceklerdir.Bizler, Türk Milletinin ve Devletinin Onurunun lekelenmesine asla müsade etmeyeceğiz" dedi.

Bedelli askerlik konusunda da," Genel başkanımız sn.Dr.Devlet bahçeli bu konuda Ülkücü camianın görüşlerini basınla baylaşmıştır. Bedelli konusunda her kesim tatmin edilememiş, parası olmayanlar madur duruma düşmüşlerdir.Bizim önerimiz askerliğini yapmak zorunda olan gençlerimize, hiç olmazsa askari ücret seviyesinde bir bedel ödenmesidir." diyerek fikirlerini
ifade etti.

Haber: Necdet Türküzel

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2011, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17