Gökhan Ali Öztürk Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı

Gazetemiz yazarlarından genç işadamı Gökhan Ali Öztürk Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi aday adaylık başvurusu yaptı.

Gökhan Ali Öztürk Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı
Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığına müracaat eden Gökhan Ali Öztürk'ün meclis üyesi aday adaylık başvurusunu ilçe sorumlusu İbrahim Atasoy kabul etti.


İlçede açıklama yapan Gökhan Ali Öztürk "
2009 yılından bu tarafa Kartalımız hizmetten yoksun bırakılmıştır. Dar ve sığ görüşlü kişilerce yönetilen ilçemiz maalesef Chp zihniyetinin azizliğine uğramıştır. Hemen yanı başımızdaki Sancaktepe, Pendik ve Tuzla ilçelerine baktığımızda Ak Partili belediyelerin hizmet aşkını görmezlikten gelmek herhalde nankörlüktür.


Sayın Başbakanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın İstanbul sevdasını bilmeyen yoktur herhalde. Büyüklerimiz bize bu görevi layık görürse sayın Başbakanımızın sevdalısı olduğu şehrin bu güzide ilçesini ona yakışan bir şekilde, bu ilçenin tozunu toprağını yutarak büyümüş biri olarak inşallah meclis üyeliği göreviyle hizmet etmeye talip olduk, inşallah nasip olur. Bu yarışta başta Belediye başkan aday adaylarımıza ve meclis üyesi aday adaylarımıza başarılar diliyorum." dedi.


GÖKHAN ALİ ÖZTÜRK KİMDİR?


1984 İstanbul doğumlu, aslen Giresunlu olan'' ÖZTÜRK'' çocukluk yıllarından bu tarafa Kartal Topselvi mahallesinde ikamet etmektedir,  ilkokul eğitimini marmara ilk öğretim okulunda,orta öğrenimini ise Fatin Rüştü Zorlu lisesinde tamamlayan ''ÖZTÜRK'' lise eğitimine Fatin Rüştü Zorlu Lisesinde okurken ara vererek genç yaşına rağmen iş hayatına atılmaya karar vermiştir. Okumanın yaşı yoktur diyerek Lise öğrenimini Açık liseden devam ettiren ''ÖZTÜRK'' çok kısa bir süre sonra lise öğrenimini tamamlayıp ilk yüksek öğrenim sınavına girmeyi planlamaktadır. Genç yaşta iş hayatına atılan ''ÖZTÜRK'' Askerlik yıllarına kadar toptan ve perakende Hırdavat piyasasında  Kartalın perşembe pazarı diye bilinen Yakacık caddesinde faaliyette bulunmuş ve askerlik hizmeti sebebiyle buradaki işlerine son vermiştir.Vatani görevini Van ili Jandarma asayiş komutanlığında gerçekleştiren ''ÖZTÜRK'' askerlik dönüşü metal ürünleri ve inşaat ve hırdavat piyasasına girmiştir ve ''ÖZTÜRK METAL İNŞAAT LTD ŞTİ'' satış pazarlama finans müdürlüğü ve yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. A sosyal bir hayattan uzak duran ve sürekli toplum içerisinde faaliyette bulunmayı ve insanlara çeşitli Stk lar aracılığıyla bir nebzede olsa yardımda bulunmayı kendine şiar edinen ''ÖZTÜRK'' ilk olarak Topselvi Giresunlular derneği yönetimine girerek burada başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş ve halen bu görevine devam etmektedir. İstanbul yörük ve tükmenler derneğinde'de sosyal çalışmalarını sürdüren ''ÖZTÜRK'' buradada yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve bu görevleri halen devam etmektedir. Yaşının genç olmasına rağmen siyasete atılan ''ÖZTÜRK''  Büyük Birlik partisinde bir dönem görev yapmış ardından Ak parti saflarına katılmıştır sırasıyla Yunus ve topselvi mahallelerinde görev alan ''ÖZTÜRK'' Kartala olan hizmet aşkını gerçekleştirmek için 2014 mahalli seçimlerde Ak Parti Kartal belediye meclis üyesi aday adayıdır.


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17