Gök gürler mi?

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi'nde neler oluyor?

Gök gürler mi?
Milletvekili seçimlerine sayılı aylar kalmasına rağmen, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan gelişmeler parmak ısırtacak cinsten.

Bilen bilir, CHP'nin en çalışkan ablası ve kadın kolları başkanı Gülçin Zaza Koştu'nun facebook'ta ki hesabından isyan eden sözlerini ilk olarak biz gazetemizde kamuoyuna duyurmuştuk. Ne demişti Gülçin Zaza Koştu, "yiyin beyler yiyin, aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin” hakırırcasına dile getirmişti. Kim için söylemişti bu sözleri, kendi partisinin önde gelen isimlerine demişti, üstelik isimlerini yazmadan.

CHP'de şok istifalar!

Ardından CHP Kartal Kadın kollarında istifa depremi yaşandı. Bir gazetenin haberine göre 5 asıl, 2 yedek üye bastı istifayı. Şimdi kamuoyunda bir algı oluştu. Kartal CHP'de başka istifalar olur mu, yada oldu da basına yansımadı mı? Yerelde bunlar yaşanırken genel de CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifası da CHP'yi bayağı bir salladı. Daha bir çok milletvekilinin de ilerleyen zamanda toplu halde istifa edeceği ise daha şimdiden siyasi kulislerde konuşulmaya başladı bile.

Gök gürler mi?

Gelelim konumuza. Kartal CHP'de  bu kadar sansasyonel gelişmeler olurken, İlçe Başkanı Kamer Gök'ün sesinin çıkmaması merak uyandırıyor. Gerçi bizim bildiğimiz sayın Kamer Gök, basın toplantılarında yerelden uzak hep Suriye konusuna ve Ulusal siyasete girerek konuşmalar yapmasıyla meşhurdur. Zaten kendisinin milletvekilliği için harekete geçeceği de siyasi kulislerde konuşulmakta. Milletvekili adayı olmak isterse şayet kimseyle kötü olmadan bu süreci geçirmeye çalışabilir sayın Gök. 

Sessizce ilçesinde ki istifaları ve gelişmeleri seyreden Kamer Gök'ün sessizliğini koruyup korumayacağı merak uyandırıyor. Bu şekilde genel seçimlere gidecek olan CHP Kartal ilçe Başkanlığının ne kadar başarı elde edeceği ise ayrı bir soru işareti. 

Kartal'lıların vergileri Kıbrıs'a gidiyor!

Kartal'da o kadar ciddi olaylar oluyor ki, muhalefet meclis üyelerinden hariç kimse CHP'li belediye başkanı Altınok Öz'e "Başkan sen ne yapıyorsun!" demiyor. Bir basın toplantısında sayın Kamer Gök'e Nevşehir'e Kartallıların paralarıyla yapılan otel sorulmuş ve Kamer Gök "Yurttaşlarımızın alınterleriyle ödedikleri vergilerinin Kartal'ın dışına gitmesini doğru bulmadığını belirtmişti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz şimdide CHP'li 16 meclis üyesi ve hoşuna giden gazetecileri alıp Kıbrıs'a Kartallıların alınterleriyle ödediği vergileriyle heykel ve park açacak. Kamer Gök'ün bu konuda kendi belediye başkanına yine aynı hassasiyeti gösterip göstermeyeceği de ayrı bir haber konusu. Yaşarsak göreceğiz. 

Sağlıcakla kalınız...

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 01:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17