Fethi SATICI "Kartalspor'umuzu düşmüş olduğu DİPSİZ kuyudan nasıl çıkartabiliriz"

Erdoğan Özyuva,...

Fethi SATICI

Erdoğan Özyuva, hocam;

Sizler bu işleri bilen insanlarsınız neden KAN kaybediyor onu da yazmanız gerekmiyor mu? Bakıyorum KARTALSPOR'DA işlerin iyi gitmediği zaman kıyametler koparılmaya başlanıyor. Eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Burada Kartalspor-Adanaspor maçının eleştirilmesi yerine Kartalspor'umuzu düşmüş olduğu DİPSİZ kuyudan nasıl çıkartabiliriz onun hesaplarının yapılması gerekmiyor mu? Kartaspor hepimizin takımı Kartal'ımızı TEMSİL ediyor.

Neden böyle oldu? Onun nedenlerini araştırmamız gerekmiyor mu? Tamam HASTA şu anda komada ve yoğun bakım da. Hastayı nasıl eski sağlığına kavuşturabiliriz? Onun hesaplarını yapmamız gerekmiyor mu? Hastayı hep birlikte TEDAVİ etmemiz, Kartalspor'a destek olmamız gerekmiyor mu? Akademik kariyeriniz var futbolun Doktorusunuz REÇETENİZİ yazın çekinmeden ki hemen tedavi başlasın. Adana maçını bir kenara bırakın ve önce hastalığın ne olduğunu, nereden kaynaklandığını TESPİT edin. Bir yerde buna mecbursunuz. Eleştirmek çok kolay ama TAŞIN altına el sokmak o kadar da zormu? Yönetim eksikliğimi, hoca eksikliğimi, futbolcu eksikliğimi Kartalspor'umuzu BU HALE DÜŞÜRDÜ? Bunu sizler ortaya çıkaracaksınız,çıkarmak zorundasınız.

Neden Kartalspor her hafta bir basamak aşağı indi. Düşüş Karşıyaka maçında başladı ama FARK edilmedi. Onlarca defa yazdım ve Kartalspor ilglilerini uyardım. Ama kimse beni dikkate almadı."Kartalspor'da İŞLER İYİ GİTMİYOR" uyarısı yaptım çok önceden. Ne var ki sizler daha yeni uyandınız neden Karşıyaka maçından sonra Kartalspor'un sizin ifadenizi göre, KAN kaybetmeye başladığını köşenizde yazarak ilgilileri uyarmadınız? Ben ATA sporumuz Güreşin içinden gelmeme rağmen Kartalspor'un düşüşe geçtiğini haftalar öncesinden duyurdum. Yani futboldan da anladığımı anladım. Testi kırıldıktan sonra YOL gösteren çok olurmuş demiş atalarımız.

Şimdi Kartal'ın CANLI tarihi konuşacak, bu kulüpte spor yapmış, yöneticilik yapmış Fethi SATICI, konuşacak. Hey Kartalspor'un yönetimi derhal Genel kurul kararı alın ve yönetimi yenileyin. Profesyonel futboldan anlayan, cebinde ve cüzdanında AKREP olmayan yeni yöneticiler bulun. Buradan sesleniyorum ve cevabını da bekliyorum. Kartalspor'umuz Bank Asya 1. ligte oynayan TAM profesyonel bir kulüptür ve bu kulübün yönetiminde öyle isimler var ki belki ömürlerinde bir kere olsun FB, GS, BJK ve Trabzon maçlarına gitmemişlerdir.

Mesela sevdiğim ve saygı duyduğum Sayın Bülent Köse'nin ne işi var Kartalspor yönetim kurulunda. Sayın Köse'nin yerine futboldan çok iyi anlayan, koşuşturan kardeşlerimiz olsa daha iyi olmazmıy dı? Zannedersem BAYAN kurul üyeleride var. Ne işi var bayanların Kartalspor yönetiminde? Kartalspor'un her maçına gidecek, her Antrenmanını izleyecek, futbolcunun her sorunu ile ilgilenecek ve çareler üretecek yönetici var mı Kartalspor'da? İşler iyi gitmiyor diye insan iyisi Besim Durmuş hocaya ve futbolculara fatura mı kesilmek isteniyor? Besim hocadan daha iyisini mi bulunacak?

Soruyorum yönetime Besim Durmuş hoca ligler başlamadan önce Transfer edilmesini istediği topçular var mı? Yoksa KADRO bir önceki yönetim döneminde mi kuruldu? Teknik direktöre sağlam, savaşçı ve kaliteli futbolculardan kurulmuş bir TAKIM teslim ettiniz mi? Hey Kartaspor yönetimi NEDEN BASIN TOPLANSI düzenleyip Basının karşısına çıkmıyorsunuz? Çıkın basının karşısına HESAP verin. Neden Kartalspor'da KAN kaybedilmeye başlandı? Açıklayın bunun neden ve nedenlerini. Basın öğrensin ve Kartal Kamuoyuna açıklasın. Sizlerin ağzından konuşanların sözlerine İTİBAR ETMEZ VE CİDDİYE de almayız.

 Taraftar homurdanmaya başladı homurdanmalar daha da artabilir. Kartalspor'umuzu yerlerde süründürmeyin taraftarını üzmeyin. Gün birlik ve beraberlik günüdür.Hastalık nedir onu önce tespit edin ve sürekli olarak Sayın Hüseyin KURT, dönemindeki borçları da gündeme getirmeyin. Isıtıp ısıtıp 3 yıldır aynı yemek masaya konuluyor. Onlarca kere hatırlatmaya GEREK VARMI? Çıkın BASININ önüne sizleri sorgulayalım ve hesaba çekelim. Kartalspor'u yabancılandırdınız, Kartallı ağabeylerimizi yönetime almadınız. Yapacağınız BASIN Toplantısına yönetim TAM kadro katılsın bizde onların FUTBOL bilgilerini TEST edelim. Buna hakkımız yok mu?

Son olarak Besim Durmuş ve futbolcularda suçlanmasın. Açıklamalarınızı tekelleştirmeyin, tekelleştiriyorsunuz. İşte EN BÜYÜK HATANIZDA BU KARTALSPOR YÖNETİMİ. Kartal’da kaç GAZETE ve Haber Siteleri var. Neden onlara açıklama yapmıyorsunuz?

Yanlız bir gazeteye YAPTIĞINIZ AÇIKLAMA VE AÇIKLAMALARDA İNANDIRICI OLMUYOR.

Kartal’da (1) değil, 10’dan fazla GAZETE VAAAARRRRRRRRR.

Kalın sağlıcakla…

 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2011, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17