Erzincan Tanyeri Derneğin'den Birlik Babukosu.

Erzincan Tanyeri Derneği Kadınlar Kolu tarafından Dernek Lokalinde her yıl gerçekleştirilen ve Geleneksel hale gelen Babuko ikramı yapıldı.

Erzincan Tanyeri Derneğin'den Birlik Babukosu.
Dernek üyeleri başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından bir çok tanınan ismin katıldığı Babuko ikramında Tanyeri Kadın Kolları çalışmaları ile göz doldurdu.

Dernek Lokalinde yapılan ikrama CHP Istanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Kartal CHP Ilçe Başkanı Erdal Kıskanç ve yönetim Kurulundan Saadettin Topal ve aynı zamanda dernek üyesi Kibriye Erdem ,İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayları Oğuz Kaan Salıcı, Harita Mühendisi Metin Ağırman, Süleyman Güzel Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Belediye Meclis üyeleri Gökhan Yüksel, Mehmet Tirgil, Belediye Başkan Danışmanları Haydar Oğuz, Özbey Pekşen, Erzincan Altınbaşak Belde Belediye Başkanı Haydar Polat, Doç Dr. Hüsnü Süslü, Milletvekili Aday adayı Hüseyin Tokay, Kartal Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü Hüseyin Güler ve Yerel Basın mensupları katıldı.

Babuko ikramı dolayısı ile bir konuşma yapan Dernek Başkanı Kibriye Gazi her yıl gerçekleştirdikleri Babuko ikramını bu sene de gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek ikramın gerçekleşmesinde büyük emek harcıyan Kadın Kollarına ve katılan herkese teşekkür ederek baharın müjdecisi bir ayda gerçekleşmesinden dolayı herkese bolluk ve bereketli bir yıl diledi.

KILIÇDAROĞLU 'NDAN KATILMA SÖZÜ

Kibriye Gazi'den sonra söz alan Kartal Ilçe Başkanı Erdal Kıskanç "öncelikle tüm siz tüm hemşehirli dostlarıma afiyet olsun diyor ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdim.Kendisi şuan başka bir programda .Dernek Başkanımız Kibriye hanımın göndermiş olduğu Babukoyu Belediye Personeli ile yapılacak yemek nedeni ile yiyememenin üzüntüsünü ifade ederek bir daha ki sefer Istanbulda olduğu programda ikram düzenlendiği takdir de katılacağını sözü ve özrünü size iletmemi istedi.Hepinize tekrar afiyet olsun." Dedi.


Babuko ikramı dolayısıyla ziyarette bulunan CHP 1 Bölge Milletvekili Adayı Metin Ağırman bağlama eşliğinde küçük bir resital verdi. 
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 11:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17